ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Konserin geliri hasta çocuklara...

Konserin geliri hasta çocuklara...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Konserin geliri hasta çocuklara...

Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen 2.Döneme Merhaba konserinin bu seneki konuğu Blu Notte Orkestrası oldu. Gelirinin tamamının Hasta Çocuk Evleri Derneği'ne bağışlandığı konser İzmir SEV Kampüsü'nde gerçekleşti.

İzmir SEV Okul Aile Birliği tarafından geleneksel hale getirilen bir sosyal sorumluluk projesi olan konserlerin geliri her yıl farklı bir sivil toplum kuruluşuna bağışlanıyor. Bu yıl Özgen Akçagül & Blu Notte Orkestrası ile gerçekleşen konserden elde edilen gelir ile İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği konuk evlerinin ihtiyaçları karşılanacak.

2006 yılında Hasta çocuklar ve ailelerinin tedavi sürecinde barınma ve yaşam ihtiyaçlarını  temin etmek amacıyla İzmirli hayırseverler tarafından kurulan Hasta Çocuk Evleri Derneği 11 yıldır birçok aileye destek oldu. Hasta Çocuk Evleri Derneği  konuk evlerinin eşya giderlerinin karşılanacağı konsere ilgi yoğun oldu. İzmir SEV Öğrencileri de 2. Döneme Merhaba Konseri’nde Blu Notte Orkestrası ile birlikte sahne alarak geceye renk kattılar.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Altuğ Dilmaç’tan aşk şarkıları
Sonraki Haber Bornova’da mahalle buluşmalarına yoğun ilgi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?