ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Konser geliriyle kız çocukları okutacaklar

Konser geliriyle kız çocukları okutacaklar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Konser geliriyle kız çocukları okutacaklar

Tuna Kültür Sanat Derneği (TUNA DER) 20. Yıl etkinlikleri çerçevesinde yeni bir konsere imza atıyor. TUNA DER ile Değişim Liderleri Derneği ile ortaklaşa olarak düzenlenen konserde TUNA DER TSM korosu kulakların pasını silecek.

“Geçmişten Günümüze Kadın Bestekarlar” konseptini taşıyan konserde Osmanlı dönemi, cumhuriyetin ilk yılları ve günümüz bestekarlarının eserleri seslendiriliyor. Konserin geliri ise Gelişim Liderleri’nin projesi olan Kıvılcımlar Programı çerçevesinde okumak isteyen genç kızlara burs olarak aktarılacak. 

TUNA DER Koro Şefi Çiğdem Sabuncuoğlu, okumak isteyen ama imkanı olamadığı için okuyamayanlara destek olmak için böyle bir konser organize ettiklerini açıkladı. Atatürk’ün kadına vermiş olduğu değerin felsefesini benimsediklerini ve konserin konseptini de bu felsefe çerçevesinde şekillendirdiklerini belirten Sabuncuoğlu, “Geçmişten günümüze kadın bestekarlar konserini bu sebeple organize ettik. Konserde kadın vurgusunu yapmamızın en büyük sebebi de burs verilecek olan Kıvılcımlara fırsat verilmesi halinde kadının her alanda belli noktalara gelebileceğini göstermek” dedi.

TUNA DER Koro Şefi Sabuncuoğlu, konserin yapılacağı yerin kapısında bilet satışı olmayacağını da belirterek biletlerin bilet satış noktalarından temin edilebileceğini söyledi.

 

Konser Tarihi : 7 Ocak 2016 Perşembe  Saat 20.00 İsmet İnönü Kültür Merkezi

Bilet Satış Yerleri: TUNA DER Dernek Binası, Karşıyaka Yalı Video, Tuna Mahallesi Muhtarlığı, Birbirbeş Yemek Evi, Stüdyo Net, Ege Plak ve Kitapevi, Gediz Elektrik Konak 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ufuk Sarıca:''Tempolu ve akıcı bir basketbol oynadık.''
Sonraki Haber İzmir Üniversitesi'nin satrançtaki gururu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?