ANA SAYFA > İZMİR > Konak'tan yeni yıla güçlü başlangıç

Konak'tan yeni yıla güçlü başlangıç

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Konak'tan yeni yıla güçlü başlangıç

Seçildiği günden bugüne kadar sık sık mahalle muhtarlarıyla biraraya gelen Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, yeni yılın ilk iş gününde de yerel yönetimin en önemli ayaklarından biri olan muhtarları unutmadı. Konak’ın 113 mahalle muhtarıyla buluşan Pekdaş, uyum ve dayanışma içinde yürütülen çalışmaların 2015’te de süreceğinin sözünü verdi.

İzmir’in merkez ilçesi Konak’ta görev yapan 113 mahalle muhtarı yeni yılın ilk iş gününde Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın ev sahipliğinde düzenlenen davette biraraya geldi. Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe meclis üyeleri ile belediye bürokratları da katıldı. Yılbaşının hemen sonrası gerçekleşen buluşmanın amacının hem yeni yılı kutlamak hem de 2015’e birlikte ve dayanışma içinde girmek olduğunu söyleyen Başkan Pekdaş, halka hizmet için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Mahallelerin sorunlarını en iyi muhtarların bildiğini belirten Pekdaş, muhtarlardan gelen talep ve önerilerini dikkate alarak çalıştıklarını söyledi. 113 mahalleyle İzmir’in metropol ilçe belediyeleri arasında en çok muhtarlığa sahip ilçesinin Konak olduğunu dile getiren Pekdaş, yerel yönetimlerin en önemli ayaklarından biri olan muhtarlarla katılımcı demokrasi anlayışı çerçevesinde uyum içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Belediye ile muhtarlar arasındaki bağın daha da güçlenmesi gerektiğini ifade eden Başkan Pekdaş, "Yeni yılın ilk çalışma gününde yeni müdürlerimizle de tanışmanızı istedim. Hem 2015 iyi dileklerle başlarız hem de müdürlerimizi doğrudan tanımış olursunuz düşüncesiyle bir araya geldik. Yeni yılda bir aradayız ve Konak için çalışmaya hazırız mesajıyla bir araya gelelim istedim” dedi. Pekdaş, konuşmasının sonunda göreve yeni başlayan müdürlerin yanı sıra diğer tüm birim müdürlerini tek tek yanına çağırarak muhtara tanıştırdı. Keyifli geçen gecede muhtarlar adına Ege Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı ve Sümer Mahalle Muhtarı Ayşe Taylan da Başkan Pekdaş’a tüm muhtarlar adına bir teşekkür çiçeği sundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova’da 2015 yılının ilk meclisinde Balbay sürprizi
Sonraki Haber Yorgancılar: Enflasyon hedefini yine yakalayamadık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?