ANA SAYFA > İZMİR > Konak’ın parkları emin ellerde

Konak’ın parkları emin ellerde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Konak’ın parkları emin ellerde

İzmir’in merkez ilçesi Konak’ın sınırları içinde kalan 192 park ve yeşil alana hizmet veren Konak Belediyesi, sorumluluk alanı içindeki bölgelerde kullanılmak üzere 10 yeni aracı daha filosuna kattı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde çalışacak yeni araçlar sayesinde hizmet kalitesi yükseltilirken, çalışanların iş güvenliği de artırıldı. Peyzaj düzenlemeleri ve bakım işlerinde kullanılmak üzere satın alınan araçlar arasında bir ağaç budama aracı, sulama işlerinde kullanılmak üzere bir arazöz, taşıma işlerinde kullanılmak üzere farklı tonajlarda üç adet damperli kamyon ile üç adet transit pikap ve iki adet de iş makinesi bulunuyor.

FİLO GÜCÜNE GÜÇ KATTI

Araç filosu bünyesine katılan budama aracı sayesinde artık yüksek boydaki ağaçların dalları da kolaylıkla budanabilecek. 26 metreye kadar yükselebilen araç 360 derece hareket kabiliyetiyle büyük kolaylık sağlıyor. Araç filosuna katılan 8 ton su kapasiteli arazöz sayesinde de park ve yeşil alanlar kolaylıkla sulanabilecek. Ördek sulama sistemi bulunan araç alttan, yanlardan ve önden fışkırttığı su sayesinde yol kenarlarını sulama özelliğine de sahip. Üzerindeki özel aparatla 50 metreye kadar su fışkırtabilen arazöz gerektiğinde yangına müdahalede de kullanılabilecek. Satın alınan mini boydaki iki iş makinesiyle de parkların peyzaj düzenlemeleri artık daha rahat ve kolay olacak. Araç filosuna katılan 20, 15 ve 5 tonluk kamyonlar ile üç transit pikap türü araçla da yük taşıma işlemleri rahatlıkla yapılacak. Yeni alınan araçlarla birlikte Konak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün filosunun araç sayısı 22’ye çıktığını belirtildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yorgancılar: Ticaret hacmini artırmalıyız
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'da Colton Iverson bilmecesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?