ANA SAYFA > İZMİR > Konak Belediyesi'nden sıcak çorba

Konak Belediyesi'nden sıcak çorba

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Konak Belediyesi'nden sıcak çorba

Kışın en soğuk ünleri yaşadığımız ocak ayında Konak Belediyesi, her kış olduğu gibi bu yıl da geleneksel çorba ikramını başlattı. Basmane metro çıkışı sabit olmakla beraber, her gün bir gezici ikram aracı da kentin farklı noktalarında İzmirlilere çorba ikram ediyor.

Sabah 7.30 ile 8.30 saatleri arasında verilen hizmet ile vatandaşlar soğuk güne sıcak bir başlangıç yapma keyfi yaşıyor. Lezzeti kadar hijyen koşullarına da dikkat edilerek üretimi ve dağıtımı yapılan çorba servisinde her gün farklı bir çeşit yer alıyor. 
 
Vatandaşlardan tam not alan çorba ikramı, özellikle hava sıcaklığının düşük olduğu günlerde yapılmaya devam edecek. Gencinden yaşlısına, öğrenciden çalışanlara hem sıcak bir çorba içme keyfini yaşatan hem de paylaşma kültürünü hatırlatarak kalpleri ısıtan uygulama ile her gün yaklaşık bin kap çorba ikram ediliyor.  
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Menemen Belediyesi Üretici Köylü Pazarı için kolları sıvadı
Sonraki Haber Buca’da gebe sınıfı açılıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?