ANA SAYFA > SPOR > KONAK BELEDİYESİ VOLEYBOL 1. LİGİNDEN TAKIMINI ÇEKTİ

KONAK BELEDİYESİ VOLEYBOL 1. LİGİNDEN TAKIMINI ÇEKTİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KONAK BELEDİYESİ VOLEYBOL 1. LİGİNDEN TAKIMINI ÇEKTİ

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde Arkasspor'la birlikte İzmir'i temsil eden 2 takımdan biri olan Konak Belediyespor, ekonomik sorunları, ilgisizlik ve sahipsizlik yüzünden ligden çekildi.

Yeni sezon öncesi tüm çabasına rağmen sponsor bulamayan yönetim, 30 bin TL olan katılım bedelini son tarih olan 1 Temmuz'a kadar Voleybol Federasyonu'na yatırmadığı için bir alt lige düşmüş kabul edildi. Mavi beyazlı ekibin 2. Lig'e de katılmayacağı ve sadece altyapıda faaliyet göstereceği öğrenildi.
Geçtiğimiz sezon ilk kez yer aldığı 1. Lig'de ekonomik sorunlar yüzünden lig devam ederken pek çok oyuncusuyla yollarını ayırmak zorunda kalan Konak Belediyespor, normal sezonu 9. sırada bitirmesine rağmen, baraj maçlarını lider tamamlayarak lige tutunmayı başarmıştı. Ancak yeni sezon öncesi güçlü bir sponsor bulamayan yönetim, takımın yarışmacı haklarını devretmek için Göztepe, Tevfik Fikret Lisesi ve Buca Belediyespor'la görüşmüş, ancak 500 bin TL borç yüzünden anlaşma sağlanamamıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKA BELEDİYESİ'NE SPOR VE ULAŞIM MÜDÜRLERİ ATANDI
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?