ANA SAYFA > İZMİR > Kocaoğlu: ''Terörün belimizi bükmesine izin vermeyelim''

Kocaoğlu: ''Terörün belimizi bükmesine izin vermeyelim''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kocaoğlu: ''Terörün belimizi bükmesine izin vermeyelim''

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ardı arkası kesilmeyen şehit haberleri nedeniyle 19 Mayıs’ı coşku içinde kutlayamadıklarını söyledi.

Pınarbaşı Cumhuriyet Meydanı açılışında konuşan Başkan Kocaoğlu, “Yollar yapılır, meydanlar süslenir, anıtlar yerlerini bulur ama yüreğimizi parçalayan terör yok olmadıkça, hiç birimizin ne tadı kalır ne tuzu.. Artık terörün belimizi bükmesine izin vermemeliyiz. Bütün bu problemlerin üstesinden ancak birlik olarak geliriz. Türkiye’nin bu olayların altından kalkma gücü var. Yeter ki insanları sevelim, menfaatleri bir kenara bırakalım” dedi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın aslında olması gerekenden daha coşkulu ve neşe içerisinde kutlanacağını ama ülkemizde meydana gelen terör olayları nedeniyle son derece üzgün olduğunu belirten Aziz Kocaoğlu, “Gün geçmiyor ki, terörün ülkemizde yaşanmadığı bir an olsun. Hemen hemen her gün ayrı bir acıya bürünüyoruz. Hakkari’nin Şemdinli ilçesinden gelen haberle yine yürekler yangın yerine döndü. Çok sayıda da yaralı askerimiz var. Gazilerimize acil şifalar, şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber AASSM’de 300 küçük müzisyen
Sonraki Haber Sağlıkçı adayları 19 Mayıs'ı kutladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?