ANA SAYFA > GÜNDEM > Kocaoğlu: Statlar için bakanı bekliyoruz

Kocaoğlu: Statlar için bakanı bekliyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kocaoğlu: Statlar için bakanı bekliyoruz

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, şehrin futbol kulüpleri ve taraftarlarını ayağa kaldıran stat sıkıntısını değerlendirdi.

Yeni Foça’daki çevre yatırımının başlatılması dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Kocaoğlu, 20 gün önce Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç’la yeni statlar konusunda görüştüklerini belirterek, “Neden, nereye yapılması ve yapılmaması gerektiğini, kentin geleceğinden sorumlu belediye başkanı olarak hepsini evraklar ve hava fotoğraflarıyla izah ettik. Değerlendireceklerini söylediler. Birçok arkadaşımız, eksik ve yanlış bilgiyle konuşuyor. Biz bakan beyin ve bakanlık bürokrasisinin değerlendirmesini almadan bu konu hakkında konuşmayacağız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Besemspor fark yedi: 9-0
Sonraki Haber Bakan Zeybekçi de Kaf Kaf'lı oldu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?