ANA SAYFA > SPOR > Kocaoğlu: Pınar KSK'ye 1 Milyon TL'lik yardım yaptık

Kocaoğlu: Pınar KSK'ye 1 Milyon TL'lik yardım yaptık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kocaoğlu: Pınar KSK'ye 1 Milyon TL'lik yardım yaptık

Pınar Karşıyaka’nın tarihinde ilk kez katıldığı Euroleague’deki ilk maçında dünya devi Barcelona Lassa’yı yenmesinin yankıları devam ederken, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın “Yalı’ya stat yerine salon yapalım” önerisinin ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da kendisine atılan twetlere cevap verdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu maçın hemen ardından Karşıyaka’yı Twitter mesajıyla tebrik ederken KSK TV hesabından gelen mesajlara da cevap verdi. KSK TV Başkan’a, “Destek olmak için daha neyi bekliyorsunuz? 20 ülkede milyonlarca kişinin duyduğu isim Pınar Karşıyaka İZMİR!” mesajı gönderdi.
Aziz Kocaoğlu’ndan da destek çıkışına anında cevap geldi ve Kocaoğlu, “Böyle şeyleri konuşmayı hiç sevmem ama İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak @KSKBasket'e bu yıl 1 milyon liralık destek verdik” twitini attı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor futbol akademisi açıyor...
Sonraki Haber Saint-Joseph’liler bilimle dolu bir hafta geçirdiler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?