ANA SAYFA > SPOR > Kocaoğlu: Pınar Karşıyaka Halkapınar'da oynasın

Kocaoğlu: Pınar Karşıyaka Halkapınar'da oynasın

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kocaoğlu: Pınar Karşıyaka Halkapınar'da oynasın

Kocaoğlu, Karşıyaka’ya yeni spor salonunun gerekli olmadığını 10 bin kişilik Halkapınar Spor Salonu’nun KSK’ye tahsis edilmesini önerdi.

AKP İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın "Projesi ve kaynağı hazır olan bir spor salonu var. Şimdi uygun yeri bulmak gerekiyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerine çağrıda bulunuyorum. Uygun yeri göstersinler, hemen çalışmalar başlasın" şeklindeki sözlerini hayli manidar bulduğunu belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Bunu söyleyen iktidar partimizin bir milletvekili. Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre, devletin bütün mülkleri Hazine tarafından yönetilir. Bütün milli emlak arazileri Emlak Genel Müdürlüğü, Maliye Bakanlığı, Başbakanlık nezdinde ve emrindedir. Milli Emlak Genel Müdürlüğü de Maliye Bakanlığı’na bağlıdır. Dolayısıyla Sayın Vekil’in ’belediye yer bulsun’ çıkışı tamamen siyasidir" dedi.

HALKAPINAR KSK’YE TAHSİS EDİLSİN

Örnekköy’deki daha önce stadyum yapılması planlanan 80 dönüm arazinin Gençlik Spor Müdürlüğü’ne tahsisli olduğunu hatırlatan Başkan Aziz Kocaoğlu, "Beğenebilirler, beğenmeyebilirler ama hala kapımız açık. Orayı bize ESHOT garajı olarak versinler, biz de Çiğli’deki ESHOT garajı olarak planladığımız yeri seve seve Spor Bakanlığı’na veririz. Bunu da buradan tüm kamuoyuna duyurmak istiyorum" dedi. Başkan Kocaoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak kullanım hakkının 49 yıllığına Gençlik Spor Genel Müdürlüğü’ne verildiği 10 bin kişilik Halkapınar Spor Salonu’nun da Karşıyaka Basketbol Takımı’na tahsis edilmesi gerektiğini söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka disiplin kuruluna sevk edildi…
Sonraki Haber Samim Turgay Türkay vefat etti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?