ANA SAYFA > GÜNDEM > Kocaoğlu: Davayı çekmesi gereken Gençlik ve Spor Bakanlığı'dır

Kocaoğlu: Davayı çekmesi gereken Gençlik ve Spor Bakanlığı'dır

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kocaoğlu: Davayı çekmesi gereken Gençlik ve Spor Bakanlığı'dır

Yeni Bornova Stadı'nın açılışında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başaknıa Aziz Kocaoğlu "Davayı çekmesi gereken Gençlik ve Spor Bakanlığı'dır" dedi.

Aziz Kocaoğlu, "Stat yapma görevi Gençlik Spor Bakanlığı'nın. İzmir'de stat söylemiyle algı yönetimi var. Göztepe'ye stat yapılmak istendi, Karşıyaka yalıya stat yapılmak istendi. Alsancak Stadı depreme dayanıklı olmadığı için yıkıldı. Alsancak Stadı'nı da yürekten destekliyoruz" dedi.

Belediyenin tapulu arazisini Gençlik Bakanlığına devrettiklerini kaydeden Kocaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Karşıyaka ve Göztepe statları şehrin ihtiyacını karşılamayacağı, trafiği arttıracağı, afet çadırlarının kurulacağı alanlar olduğu için biz kaçtık. Yargıya gidildi, bizi haklı buldu. Şimdi 18'inci Ankara İdare Mahkemesi'nin uygulama planı yapmadan stat yapamazsın kararına Spor Bakanlığı bir üst mahkemeye müracaat etti. Sürekli 'İzmir'de Büyükşehir Belediye Başkanı davasını çeksin' diye söylem var. İki gün önce de konuyu açıkladık. Bizim davamız yok ki çekelim. Davayı çekmesi gereken Gençlik ve Spor Bakanlığı'dır. Onlar davasından vazgeçecek. Planları yapacak bizde bu planları kullandırmaya söz veriyoruz. Buna rağmen bizimle alakası olmayan davayla ilgili basın kanalıyla algı yönetimi yapılıyor. Konuyu tekrar değerlendirmek için kulüp yöneticilerini çağıracağız. Merkezi hükümet 10 yıldır stat yapacağım diye havuç gösterirken, biz burada stat yaptık. Neredeydiniz, iki tane stat yapacaktınız? İşte buraya yaptık."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kılıçdaroğlu: Kavgadan, ayrışmadan, bölünmeden bıktık
Sonraki Haber Kılıçdaroğlu Karşıyaka'da 5 temel attı, 10 açılış yaptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?