ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Kocan Kadar Konuş 2'nin İzmir galası yapıldı

Kocan Kadar Konuş 2'nin İzmir galası yapıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kocan Kadar Konuş 2'nin İzmir galası yapıldı

BKM’nin 2016 yılında gösterime giren ilk filmi olan Kocan Kadar Konuş 2’nin İzmir Galası’nda Ezgi Mola, Murat Yıldırım ve yönetmen Kıvanç Baruönü İzmirlilerle buluştu.

Başrollerini Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’ın paylaştığı, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı Kocan Kadar Konuş Diriliş İzmir özel gösterimi 3 Ocak’ta İzmir Optimum Outlet’te yapıldı. Yoğun kalabalığın olduğu buluşmada kısa sohbetin ardından İzmirli sinemaseverlerle birlikte film izleyen ekip, konuşmalarında filmin devamının çekileceği sinyallerini verdi.

İzmirlilerin akın ettiği söyleşide güzel oyuncu Ezgi Mola “İzmir’de şahane bir kalabalık var. Ne zaman gelsek bizi hiç yalnız bırakmıyorlar. Kocan Kadar Konuş’ta oynadığım karakter zaten İzmirli. Bir nevi memleketime gelmiş gibiyim. Bu sıcacık karşılama hepimize iyi geldi. Bir iş yapıyoruz ve karşısında hep güler yüzle karşılaşıyoruz. Bu da bizim motivasyonumuzu çok yükseltiyor. Biz yaptığımız işi çok sevdik. İçimiz çok rahat. Seyirciyle birlikte izlemeye gayret ediyoruz ve reaksiyonlarını görüyoruz” dedi.

Filmde Sinan’a hayat veren Murat Yıldırım, “İzmir bizi geçen yıl da çok güzel ağırladı. Filmi en çok seyreden illerden biri İzmir ve Adana olmuştu. İzmir benim için çok önemli çünkü her yıl İzmir’e teyzemleri ziyarete geliyorum. Ankara’da arkadaşlarım var, Adana’da ailem yaşıyor, İstanbul’da ben okudum” diyerek espri yaptı. Üçüncü film için şimdiden fikirlerin oluşmaya başladığını dile getiren Yıldırım, “Hatta notlara bir göz gezdirdim. Eğer yapılırsa güzel fikirler var. Şuan önemli olan 2. filmin insanlar tarafından beğenilmesi. Bu bizim için gurur verici. Romantik komedi tarzda film Türkiye’de çok fazla yapılmıyor. Bu alanda benim de bir filmim olmuş oldu. İnşallah devamı gelir” diye konuştu.

“3. FİLM GELEBİLİR”

Filmin yönetmeni Kıvanç Baruönü ise şunları söyledi: “Biz, 7-8 aydır bu anı bekliyoruz. Filmin yazım aşamasından beri perdede seyircisi ile buluşacağı anı bekliyorduk. Az sonra seyirci ile filmi izleyeceğiz. Onların enerjisini ve güler yüzünü görmek bizi mutlu ediyor. Filmin devamının gelip gelmeyeceğine karar verecek olan seyirci. Biz ilk filmi çekerken ‘keşke devamını yapsak’ diyorduk. Yine devamını yapmak isteriz. Seyircinin reaksiyonuna bakıp hep beraber karar veririz ama hikaye devam eder”

Organizasyona ev sahipliği yapan Devajans Başkanı Erhan Gölbey, “BKM olarak bu sene vizyona girecek eğlenceli filmlerimizle birlikte sizlerle olmaya devam edeceğiz. Kocan Kadar Konuş 2’nin galası çok güzel geçti. İzmir seyircisi yeni galalarımıza hazır olsun” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Obezite tedavisinde cerrahi müdahale tek başına yeterli değil
Sonraki Haber Karşıyaka’da transfer zirvesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?