ANA SAYFA > İZMİR > Klima açmayan minibüs şoförlerine ceza

Klima açmayan minibüs şoförlerine ceza

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Klima açmayan minibüs şoförlerine ceza

İzmir'de, yolculardan gelen şikayetler üzerine yapılan denetimlerde, sıcak yaz günlerinde klimalarını çalıştırmayan 30 minibüs şoförüne 208'er TL para cezası kesildi.

Kentte bunaltıcı yaz sıcaklarının arttığı bu günlerde, şehir içi ulaşımda minibüsleri kullanan yolcuların 'şoförlerin klimalarını açmadıkları' şikayetleri üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Trafik ekipleri harekete geçti. Ekipler minibüslerin çalıştığı hatlarda yaptıkları denetimlerde, klimalarını çalıştırmadığı tespit edilen 30 minibüs şoförünün her birine 208 TL para cezası kesti.

Şöförler klimalarının arızalı olduğu mazaretinini öne sürerken, yolculuk yapan vatandaşlar ise kendilerine de aynı şeyi söyleyip, bunaltıcı bir ortamda yolculuk yapmalarına neden olduklarından yakındı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da bomba paniği yaşandı...
Sonraki Haber İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde kedi yolu yeniden yapılıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?