ANA SAYFA > İZMİR > Kızılçullu gençlerinden 30 Ağustos resitali

Kızılçullu gençlerinden 30 Ağustos resitali

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kızılçullu gençlerinden 30 Ağustos resitali

Bilimsel çalışmalarda kazandıkları başarılarla adını dünyaya duyuran Kızılçullu Bilim ve Sanat Merkezi’nin öğrencileri, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında bir sanat şölenine imza attı.

Öğrencilerine bilimin yanı sıra yeteneklerine göre müzik alanında da eğitimler düzenleyen Merkez, eğitim verdiği gençlerle muhteşem bir konser düzenledi. Tarık Akan Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe, koronavirüs tedbirleri kapsamında sadece öğrenci velileri katılırken, konser Buca Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yayınlandı. 

Kızılçullu Bilim Sanat Merkezi Müzik Öğretmeni Belit Karaca tarafından hazırlanan konserde öğrenciler performanslarıyla göz doldurdu. Sırayla sahneye çıkan öğrenciler,  piyanodan kemana, bağlamadan gitara kadar birçok enstrümanda yeteneklerini sergiledi. Bireysel performansların ardından bir arada sahneye çıkan gençler hep bir ağızdan İzmir Marşı söyleyerek 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’inci yılını tüm izleyenlerle birlikte kutladı. Etkinlik sonunda gençlere başarı belgeleri takdim edildi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İTB’den toplam 30 bin TL ödüllü Instagram Fotoğraf Yarışması
Sonraki Haber Bornova Avrupalı gençleri ağırlayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?