ANA SAYFA > İZMİR > Bornova Avrupalı gençleri ağırlayacak

Bornova Avrupalı gençleri ağırlayacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova Avrupalı gençleri ağırlayacak

Bornova Belediyesi’nin Avrupa Dayanışma Programı (European Solidartiy Corps) koordinator kuruluşu olan Pi Gençlik Derneği ile yapacağı iş birliği için ilk adım atıldı, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ve Pi Gençlik Derneği Temsilcisi Seda Şahin arasında protokol imzalandı.

Protokol ile Avrupa Dayanışma Programı çerçevesinde çeşitli ülkelerden gelecek gençler belediye bünyesindeki sosyal ve kültürel etkinliklerde yer alacak. 

Bornova Belediyesi Dramalılar Köşkü’nde gerekleşen törende imzalanan protokol kapsamında 18-30 yaş arası yurt dışından İzmir’e gelecek olan gençler, belediye bünyesindeki faaliyetlerde gönüllü olabilecek. Ayrıca işbirliği sayesinde Avrupa’daki gençler Bornova’ya gelirken, Bornova’da ki gençlerde Avrupa’ya giderek kendilerini geliştirme imkanı bulacak. 

Bornova’dan 2 büyük kapı açılıyor
Yapılan işbirliğinin çok değerli olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Mustafa İduğ, “Bornova Belediyesi olarak 2 büyük kapı açtık. Habitat ile dünyaya açılırken, Pi Gençlik Derneği ile de Avrupa’ya açılıyoruz. Bundan sonra önemli olan uygulamaya geçerek bunların faydalarını insanlara göstermek” dedi. 

“Çoban ateşi yakıyoruz”
Başkan İduğ, bu çalışmayla örnek olacaklarını da ifade ederek,   “Biz burada başka illerede aktarılması gereken bir çalışma yaparak çoban ateşi yakıyor, önemli bir birliktelik gerçekleştiriyoruz. Çalışmalardan alacağımız pozitif sonuçların örnek olacağına inanıyorum”diyerek düşüncelerini dile getirdi.  

Törene katılan Dernek Başkanı Begüm İntepeler de Başkan Mustafa İduğ’a yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Sizin sayenizde daha çok gence ulaşma imkanı bulacağız. Bize bu fırsatı sağladığınız için teşekkür ederiz”diye konuştu.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kızılçullu gençlerinden 30 Ağustos resitali
Sonraki Haber İnciraltı için önemli buluşma

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?