ANA SAYFA > GÜNDEM > Kızılay Karşıyaka Çağrı Merkezi 7/24 hizmetinizde

Kızılay Karşıyaka Çağrı Merkezi 7/24 hizmetinizde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kızılay Karşıyaka Çağrı Merkezi 7/24 hizmetinizde

Karşıyaka’da ihtiyaç sahiplerine 7/24 hizmet veren ve bu konuda da büyük takdir toplayan Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığının çağrı merkezini hiç susmuyor…

Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, Ramazan ayı ve tam kapanma ile birlikte işlerinin çok daha arttığını ancak bunu gönüllülük esası ve severek yaptıklarını, her tarafa yetiştiklerini ifade etti.
Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, “Biziş arayan, çağrı merkezimize not bırakan her vatandaşımızı araştırıyoruz. Gerçekten ihtiyaç sahibiyse de her akşam akşam yanlarında olarak onları sevindirmeye özen gösteriyoruz. Çağrı merkezimizde şube personelimiz, ekibimiz ve gönüllüler ordusu ile 7/24 hizmet vermekten son derece gururluyuz. Bu işi severek yapıyoruz” dedi. 
Karadeniz şöyle devam etti: “Bu Mübarek Ramazan ayında bir iyilik köprüsü oluşturup, ihtiyaçları doğrultusunda kendilerine gerekli nakdi ve ayni yardımlarda  bulunuyoruz ve bunu da sürdüreceğiz.” 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tarım ve Orman Müdürlüğü sokak hayvanlarını unutmadı
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden 183 milyon liralık pandemi desteği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?