ANA SAYFA > GÜNDEM > Kızılay Haftası'nda Karşıyakalı yöneticilerden Kızılay'a anlamlı destek

Kızılay Haftası'nda Karşıyakalı yöneticilerden Kızılay'a anlamlı destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kızılay Haftası'nda Karşıyakalı yöneticilerden Kızılay'a anlamlı destek

Karşıyaka’daki yöneticiler Kızılay Haftası'nda gönüllü Kızılaycı oldular.

Her yıl 29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası nedeni ile Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel ve ilçe kurum yöneticileri Kızılay’ın yeleklerini giyerek bundan sonra Türk Kızılay’ın gönüllüsü oldular.

Karşıyaka Kaymakamı Saadettin Yücel  “Cumhuriyet bilhassa kimsesizlerin kimsesi diyen Atatürk’ün bu hedefi doğrultusunda yurt içinde ve yurt dışında Türk Kızılay’ı aracılığı ile Türk Milleti ve devleti adına kimsesizlerin kimsesi olmaya devam etmektedir. Böyle bir kuruluşa gönüllü olmak ve destek vermek milli ve insanı bir görevdir” dedi.

Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz ise Türk Kızılay’ı; karşılık beklemeksizin yardım eden en büyük yardım kuruluşu olduğunu belirterek şöyle konuştu. “Kızılay haftası nedeni ile başta Kaymakamımız Sadettin Yücel Bey ve Karşıyakalı yöneticilerin Kızılay gönüllüsü olmak istemeleri bizi çok sevindirdi. Bize büyük güç verdi. Kendilerinin Kızılay yeleğini giymeleri, Kızılay gönüllüsü olmalarından dolayı çok mutluyuz.”

Kızılay gönüllüsü olan yöneticiler; Karşıyaka Kaymakamı Saadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Tarım Müdürü İsmail Emetli, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Semra Demir, SYDV Müdürü Muhittin Edirne, İlçe Müftüsü İsa Gürler, Mal Müdürü Ülkü Uğur, Ege Karadenizli Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Temel Şen, Tersane Muhtarı Canan Esmer.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da 15 çocuk parkı yenilendi
Sonraki Haber Karşıyaka 105 yaşında...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?