ANA SAYFA > GÜNDEM > Kız arkadaşıyla evi soydular...

Kız arkadaşıyla evi soydular...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kız arkadaşıyla evi soydular...

Karşıyaka 'da evden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.

Karşıyaka ilçe Emniyet Müdürlüğüne başvuran N.Y, biri kadın 2 kişinin evine girerek 3 cep telefonu, 5 çeyrek altın, 1 altın kolye, 5 altın yüzük, bir inci takı seti, 2 güneş gözlüğü, 3 kol saati ve 5 küpeyi çaldığını belirterek şikayetçi oldu. Çalışma başlatan polis ekipleri, hırsızlık olayında kiralık bir otomobilin kullanıldığını tespit ederek, aracı kiralayan H.S'ye ulaştı. Gözaltına alınan şüpheli, olay tarihinde otomobili H.A'ya verdiğini beyan etmesi üzerine H.A. da gözaltına alındı. İfadesinde hırsızlığı kız arkadaşı C.Y. ile gerçekleştirdiklerini itiraf eden H.A, çalındığı bildirilen altınları sattıklarını kol saatlerini ise kullandıklarını belirtti. Polise teslim edilen kol saatleri sahibine verildi.
"Kasten öldürme" suçu nedeniyle arandığı belirlenen H.A. sevk edildiği adliyede mahkemece tutuklanırken, H.S. cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı. Diğer şüpheli C.Y. aranıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Erdal Acar Karşıyaka'ya geldi, "Sözüm söz" dedi...
Sonraki Haber Yıldız Karşıyakalılar yarı finalde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?