ANA SAYFA > İZMİR > KİTVAK'tan Folkart'a teşekkür

KİTVAK'tan Folkart'a teşekkür

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KİTVAK'tan Folkart'a teşekkür

KİTVAK (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Hastanesi Kurma ve Geliştirme Vakfı) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz Mayıs ayında vakfa 1 milyon liralık bağışta bulunan Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

KİTVAK Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi'nin ikincisini Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kazandırmak amacıyla inşaat çalışmalarını sürdürdüklerini ve artık sona yaklaştıklarını belirten Ramazan Soncul; Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak’ın, projenin tıkanma aşamasında devreye girdiğini açıkladı. Ramazan Soncul süreci şöyle anlattı:

“Mesut Sancak, projemize çok önemli bir noktada, ciddi bir destekte bulundu. Konukevi projemize, bir milyon lira yardım yaptı. Projenin yürütülebilmesi için çok zorda kaldığımız, soluğumuzun kesildiği bir anda, Sayın Sancak adeta hızır gibi yetişti. Durma noktasına gelen projemizi, aldığımız bu bir milyon liralık destekle, artık bitirme aşamasındayız. Bu anlamlı destek nedeniyle, kendilerine KİTVAK yönetimi ve hayırseverler adına, şükranlarımı sunuyorum”.

KİTVAK Başkanı Ramazan Soncul, Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak’ın bu hayırsever duruşunun, İzmir’e örnek olmasını dilediklerini belirtti. Soncul, İzmirli kurumları, iş dünyasının temsilcilerini KİTVAK’ı desteklemeye, bu alandaki desteklerini, sürdürülebilir sosyal projelere dönüştürmeye davet etti.

Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak ise KİTVAK ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sancak, aslında en büyük teşekkürü; kurulduğu günden bu yana İzmir merkezli çalışan, amacı doğrultusunda kanser hastası çocuk ve yetişkinlere destek veren, insanlara umut ışığı olan KİTVAK’ın hak ettiğini belirtti. Sancak, Folkart’ın desteğiyle ilgili de şunları söyledi:

“Geçtiğimiz Mayıs ayı ortasında verdiğimiz bir milyon TL’lik destek bizim için tamamen ‘kurumsal hayırseverlik’ alanına giriyor. Yürekten söylüyorum; aslında biz bu tür kurumsal hayırseverlik çalışmalarımızı, kamuoyuna duyurmadan gerçekleştiriyoruz. Bu tutumumuzu değerli KİTVAK yöneticileriyle de paylaştık. Ama onlar, bunun İzmir’e örnek olmasını ve iş dünyasını teşvik etmesini istedikleri için, özellikle duyulmasını arzu ettiler”

Sancak, İzmirli tüm iş adamlarını, İzmir’in değerli iş kurumlarını, KİTVAK’a destek vermeye, kurumsal hayırseverlik alanında örnek olmaya davet etti.

Mesut Sancak, bugüne kadar farklı kurumsal sosyal sorumluluk projeleri yürüten Folkart’ın, katılımcı bir anlayışla, İzmir’e, çevreye, topluma katkı getirecek yeni sosyal sorumluluk projeleri üzerinde çalıştığını vurguladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Delican: Tüm meydanlarda aynı anda aynı ses yükselecek
Sonraki Haber CHP'li Yüksel'den Yenikapı yorumu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?