ANA SAYFA > İZMİR > KİTVAK’ın kermesine geri sayım başladı

KİTVAK’ın kermesine geri sayım başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KİTVAK’ın kermesine geri sayım başladı

Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı’nın (KİTVAK) kuruluşunun 20.yılı dolayısıyla düzenleyeceği kermes için hazırlıklara başlandı. Bu yıl da Kültürpark Tenis Kulübü’nde gerçekleştirilecek olan KİTVAK 20.Yıl Kermesi’nde gıdadan giyime, özgün sanat eserlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar İzmirli yüzlerce ürün gönül dostu hayırsever ve bağışçılara sunulacak.

KİTVAK 20.Yıl Organizasyon Komitesi üyeleri, KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul ve KİTVAK İcra Komitesi Sözcüsü Aysel Öztezel başkanlığında Kültürpark Tenis Kulübü’nde gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi. Komite üyeleri, 7 Aralık 2016 Çarşamba günü düzenlenecek kermes için bağışa dönüştürülebilecek ürünlerin belirlenmesi, salon düzenlemesi ve görev bölümü gibi önemli konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

Öğle arası kermese

İlgi ve desteklerinden dolayı Kültürpark Tenis Kulübü yönetimine teşekkür eden Başkan Ramazan Soncul “Gelenekselleşen kermesin bu yıl özel bir anlamı var. Kuruluşumuzun 20.yılında da iyilikten iyiliğe, hayırdan hayra birlikte koştuğumuz gönül dostu hayırsever ve bağışçılarımızın katkılarıyla büyük bir kermes gerçekleştireceğiz. Özellikle Kültürpark Tenis Kulübü’ne kolay ulaşabilecek çalışan dostlarımızı öğle yemeği için kermesimizde görmeyi diliyoruz” dedi.

Bilge Çiftliği’ne Kutlama

Toplantı sonunda; geçtiğimiz günlerde düzenlenen Anadolu Markaları Yarışması Küçük İşletmeler Kategorisi’nde birincilik ödülüne layık görülen, KİTVAK İcra Komitesi Üyesi Bilge Özgenoğlu’nun başarısını kutlayan KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul, Özgenoğlu’na günün anısına bir armağan takdim etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ünlü müzisyen Mark Reeder İzmirlilerle buluştu
Sonraki Haber CHP'li Güven: Ak Parti grevden rant sağlama peşinde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?