ANA SAYFA > İZMİR > KİTVAK: Kurban bağışlarınız umut olsun

KİTVAK: Kurban bağışlarınız umut olsun

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KİTVAK: Kurban bağışlarınız umut olsun

Kitvak, 3.büyük eseri Dokuz Eylül Üniversitesi Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’ni İzmir’e kazandırabilmek için Kurban Bayramı dolayısıyla hayırseverlerin ilgi, destek ve katkılarını bekliyor

İzmir’e bir kanser hastanesi ile ekonomik gücü olmayan hasta ve hasta yakınlarının çok düşük ücretlerle teşhis ve tedavi süreçlerinde konaklayabilmeleri için bir konukevi kazandıran Kitvak’ın (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı) üçüncü büyük projesinde önemli yol alındı. 

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastane Kampüsü’nde yapımı süren ikinci Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’nin kaba inşaatının tamamlandığını ve ince işlerde de önemli ölçüde aşama kaydedildiğini bildiren Vakıf Başkanı Ramazan Soncul, “Bu projemizin tamamlanması için her zamanki gibi hayırseverlerimizin desteğine ihtiyacımız var. Kitvak gönül dostlarının Kurban Bayramı dolayısıyla bağışlarını bekliyoruz” dedi.

Soncul, Kitvak’ın projeleri olan Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi ve Ege Üniversitesi Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’nin, Türkiye’nin dört bir yanından gelen hastalara hizmet vermeye devam ederken, çok büyük bir ihtiyacı karşıladığını da söyledi. Dar gelirli hastaların barınma sorunlarını çözebilmek için Ege Üniversitesi’nden sonra DEÜ Hastanesi Kampusü’nde ikinci konukevi projesine start verdiklerini, bağışçılar ve hayırseverler sayesinde binanın yapımında önemli ölçüde yol kat ettiklerini belirten Soncul, Kurban Bayramı öncesinde hayırseverlere seslendi.

“AZ ÇOK DEMEDEN, GÖNLÜNÜZDEN NE KOPARSA”

3800 m2 kapalı alan üzerinde, 41 oda 82 yatak kapasiteyle hizmet verecek konukevinin tamamlanması için maddi ve ayni yardımları beklediklerini her fırsatta dile getirdiklerini belirten Soncul, “Kurban Bayramı’na çok az bir zaman kaldı. Birçok sivil toplum kuruluşu gibi, Kitvak olarak biz de kurban bayramı dolayısıyla vatandaşlarımızın bağışlarını bekliyoruz. Bu projemiz için bu bağışlara ihtiyacımız var. Bu yıl kurban bağışı bedeli 500 lira olarak belirlendi. Ancak vatandaşlarımız az çok demeden gönüllerinden kopan, diledikleri miktarlarda da bağışta bulunabilirler. Bu arada, kurban kesilmediğinin bilinmesini istiyoruz. Bağışlar tümüyle sağlık alanında kullanıldığı için kurban kesimi yapılmıyor. Bağış yapacak tüm hayırseverlerimize şimdiden çok teşekkür ediyoruz. Bakanlar Kurulu kararıyla vergiden muaf olan Vakfımız hakkında bilgi edinmek, projelerimizi, sosyal desteklerimizi öğrenmek isteyenler web sayfamızı ziyaret edebilirler” diye konuştu.

www.kitvak.org, info@kitvak.org

HESAP NUMARASI:

Halk Bankası İzmir – Konak Şubesi –  Hesap No: 16000008 – ( IBAN TR74 0001 2009 7340 0016 0000 08)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'i korkutan yangın!..
Sonraki Haber Sındır: KHK’lar ile anayasaya müdahale edilemez

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?