ANA SAYFA > İZMİR > KİTVAK için perde diyecekler

KİTVAK için perde diyecekler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KİTVAK için perde diyecekler

KİTVAK (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı) tarafından inşaatı sürdürülen Dokuz Eylül Üniversitesi Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi için “Kes ve Kaç” adlı oyunla sahne almaya hazırlanan Mozart Akademi oyuncuları oyun gününü iple çekiyor. Davetiyeler Kitvak vakıf merkezinden temin edilebiliyor.

Kuruluşunun 20.yılını çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam eden Kitvak, Mozart Akademi Yetişkinler Tiyatrosu tarafından vakıf yararına sahnelenecek “Kes ve Kaç” adlı oyunla tiyatro severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Oyun 8 Aralık Perşembe

Peter Horsler’in yazıp Salih Sinan Gürtunca’nın çevirdiği “Kes ve Kaç” adlı oyunun Yönetmeni Hülya Savaş. Sağlık sektöründe yaşananların konu edildiği oyunda birbirinden ilginç ve hastalık hastası karakterlerin başından geçen komik olaylar ustaca sahneleniyor. 

Oyun 8 Aralık 2016 Perşembe günü, saat 20.00’da Kültürpark İzmir Sanat Sahnesi’nde seyirci ile buluşacak.

Mozart Akademi’ye teşekkür

Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul, “20 yıldan bu yana iyilik adına bizlerle yol arkadaşlığı yapan gönül dostlarımızla, düzenlediğimiz çeşitli etkinlikler aracılığıyla zaman zaman bir araya gelerek vakfımızın çalışmalarını paylaşma fırsatı buluyoruz. Onkoloji hastaları ve yakınlarının yararlanması için ürettiğimiz eserlerin altında çok sayıda kişi, kurum ve kuruluşun; bağışçı ve hayırseverin imzası var. Bu etkinliğin düzenlenmesinde katkı ve desteklerinden dolayı hayırseverimiz Kadriye Uysal Hanımefendi ve Mozart Akademi’ye şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TBF'den Pınar Karşıyaka'ya para cezası
Sonraki Haber KSK Divan Kurulu: Stat konusunu hiçbir kurumun müzakere konusu yapmasını kabul etmiyoruz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?