ANA SAYFA > İZMİR > KİTVAK Buluşmaları, Astrolog Serap Gezer ile başladı

KİTVAK Buluşmaları, Astrolog Serap Gezer ile başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KİTVAK Buluşmaları, Astrolog Serap Gezer ile başladı

“Kitvak; kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında belirli dönemlerde, hayırsever ve bağışçıları bir araya getirmek ve yeni gönül dostluğu köprüleri kurmak amacıyla Kitvak Buluşmaları adı altındaki etkinliklere start verdi. Kitvak Buluşmaları’nın ilk konuğu Astrolog Serap Gezer oldu

Kitvak (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı) kuruluşunun 20.yılını, 3.büyük eseri 41 oda ve 82 yatak kapasitesi ile onkoloji hastaları ve yakınlarına umut olacak Dokuz Eylül Üniversitesi Kitvak Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’ni açarak taçlandırmaya hazırlanırken, kültür ve sanat etkinlikleri aracılığıyla da yeni dostluk köprüleri kuracak faaliyetler gerçekleştiriyor.

Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul, “Kitvak olarak, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında belirli aralıklarla hayırsever ve bağışçılarımızı bir araya getirmek, yeni gönül dostluğu köprüleri kurmak ve vakfımızın çalışmalarını çok sayıda insanımızla paylaşabilmek amacıyla, alanında uzmanlaşmış çok değerli isimler ve ilginç konuların ele alınacağı  ‘Kitvak Buluşmaları’ adıyla gerçekleştireceğimiz etkinliklerin ilkinin heyecanını yaşıyoruz. İlk konuğumuz, aynı zamanda çalışmalarıyla her zaman vakfımızın değerine değer katan İcra Komitemizin saygıdeğer üyelerinden Astrolog Serap Gezer. Kendisine katkı ve desteğinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca gönül dostlarımız Zeytin Sanat Organizasyon ve Rose Garden 1941 Restoran’a da destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

YÜKSELEN BURÇLARINI ÖĞRENDİLER

Astrolog Serap Gezer, davetiyesi olan ve isteyen misafirlere yükselen burçlarını anlatırken, Yönetim Kurulu Üyesi A.İklil Ulueren tarafından kendisine şükran plaketi takdim edildi.  Astrolojiye meraklı İzmirleri bir araya getiren etkinlik sonunda Astrolog Serap Gezer, katılımcıların sorularını yanıtladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'daki ''İzmir Opera Binası'' için Türk-Avusturya işbirliği
Sonraki Haber Açık havada spor keyfi!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?