ANA SAYFA > İZMİR > KİTVAK 23 Nisan kutlaması EÜ Tülay Aktaş Onkoloji'de

KİTVAK 23 Nisan kutlaması EÜ Tülay Aktaş Onkoloji'de

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KİTVAK 23 Nisan kutlaması EÜ Tülay Aktaş Onkoloji'de

KİTVAK 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi’nde tedavileri devam eden çocuklarla birlikte kutlayacak.

Ulusal ve dini bayramlarda, onkolojiyle mücadele eden çocuklara yönelik etkinlikler düzenleyen KİTVAK, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi’nde tedavileri devam etmekte olan çocuklar, aileleri ve sağlık çalışanları ile  buluşmaya hazırlanıyor.

Kutlama etkinliğine Bayram Abla Animasyon Takımı çocuklara yönelik sürpriz oyunlar, Sofra Grup pasta ve meyve suları, Pasaport Pizza da pizza ikramı ile destek veriyor. Program sonunda Kitvak Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından çocuklara çeşitli armağanlar verilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de çocuklar 23 Nisan'ı Nil Karaibrahimgil ile kutlayacak
Sonraki Haber Konak Tramvayı’nda yeni etap

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?