ANA SAYFA > İZMİR > Kitap Fuarı gün sayıyor

Kitap Fuarı gün sayıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kitap Fuarı gün sayıyor

21. İzmir Kitap Fuarı bu yıl 16-24 Nisan 2016 tarihleri arasında İzmirli kitap dostlarını ağırlayacak. Sloganı “Kitap Fuarı Kültür Parkta Her Zamanki Yerinde” olan fuar, TÜYAP (Tüm Fuarcılık Yapım AŞ), İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Fuarı(İZFAŞ) ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile gerçekleştirilecek.

Bu yıl 400 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşecek olan İzmir Kitap Fuarı, yaklaşık 150 kültür etkinliğine ev sahipliği yapacak. 9 gün sürecek olan kitap fuarı etkinlikleri kapsamında kamuoyu tarafından yakından tanınan İlber Ortaylı, Üstün Dökmen, Osman Pamukoğlu, Canan Karatay, Murathan Mungan, Ataol Behramoğlu ve bir çok yazar okurlarıyla bir araya gelecek. Kitap fuarında üç tane de resim sergisi sanatseverlerle buluşacak.Fuarda ayrıca, Samim Kocagöz ve Behçet Necatigil’in 100 yaşına bu yıl ulaşmaları nedeniyle bir çok panel düzenlenecek.

Ege Üniversitesi ve İzmir’deki diğer üniversitelerin öğrencilerinin görev alacağı İzmir Kitap Fuarı’nın onur konuğu ise İzmirli Şair Yazar Hüseyin Yurttaş olacak. Fuar,  24 Nisan 2016 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Alaattin Yüksel: ''Beceriksiz Hükümet bizi suçluyor''
Sonraki Haber Bracey Wright'ın durumu MR'dan sonra belli olacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?