ANA SAYFA > GÜNDEM > Kırmızı yol bir günde siyahlaştı...

Kırmızı yol bir günde siyahlaştı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kırmızı yol bir günde siyahlaştı...

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Pınar Karşıyaka'nın TBL şampiyonluğu şerefine yenilediği ve yeşil kırmızı renklere boyadığı Şehitler Bulvarı'nın kırmızı asfaltı açıldığı gün siyahlaşmaya başladı...

Şehitler Bulvarı, Bostanlı ve Nergiz'den Girne Caddesi'ne çıkan yolda da büyük trafik sıkıntısına yol açan Şehitler Bulvarı'ndaki asfalt çalışmaları bölünmüş yolun geniş alanında tamamlandı ve trafiğe açıldı, diğer yönde çalışmalar başladı.
Trafiğe açılan yeşil kırmızı renklerle boyanan, Karşıyaka'da ilk kez denenen renkli desen asfalt daha ilk günden karardı.
Bostanlı'nın en işlek bulvarlarından biri olan Şehitler Bulvarı'nda renkli desenli asfalt uygulamasına 700 metre uzunluğunda, 20 metre genişliğindeki bölünmüş yolun tren yolundan sahile doğru olan kısmında tamamlanmış, çalışmalarda, yol kenarları yeşile, yol gövdesi ise kırmızı renge boyanmış, kayrak taşı deseni verilmişti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gel senin de heykelini dikelim!..
Sonraki Haber Karşıyaka'da 2 gün elektrik kesintisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?