ANA SAYFA > GÜNDEM > Kırkpınar: Uyşturucunun panzehiri spor

Kırkpınar: Uyşturucunun panzehiri spor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kırkpınar: Uyşturucunun panzehiri spor

Savunma sporları olan Muay Thai ve Wushu dalalrında Avrupa Şampiyonasında dereceye giren sporcular, AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar’ ı ziyaret ederek uyuşturucuya karşı işbirliği sözü verdiler.

Ülkemizi Avrupa şampiyonasında başarı ile temsil eden milli sporcular Gizem Şakar, Göktuğ Demirci ve antrenörleri Remzi BAGAY’ la birlikte AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar’ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdiler. Ziyarette konuşma yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Kırkpınar; “Uyuşturucu madde kullanımındaki artış gerçekten tedirgin edici boyutlara ulaştı, bununla birlikte madde bağımlılığındaki yaş ortalamasının düşmesinde ayrıca bu tedirginliği daha da arttırmıştır.

Biz de AK Gençlik olarak toplumsal huzurumuzu tehdit eden ve en fazla bizim hedef kitlemiz olan gençliği hedef alan bu belaya karşı etkili bir adım atmak istiyoruz.

Öncelikle bu mesele siyasiler üstü ve toplumun kanayan bir yarası. Dolayısıyla çalışmamızı siyasetin dar kalıplarından çıkarıp bir platform üzerinden sürdürmek istiyoruz. Uyuşturucuyla mücadele adına oluşturacağımız bu platforma gönüllü bütün STK’ ları da bekliyoruz.

Çalışmamızın birçok ayağı olacak. İlk olarak en fazla risk altında olan bölgelerimize giderek oradaki genç kardeşlerimizle buluşacağız. Onlara sporu aşılamak istiyoruz. Çünkü biliyoruz ki spora yönelen bir gencin uyuşturucuyla hiçbir bağı kalmaz. Biz genç kardeşlerimizi ilgi duydukları spor dalında kayıtlarını bizzat yaptırmak istiyoruz. Bunun akabinde Gençlik Kollarımızdaki tüm gönüllü üyelerimizle mahalle mahalle dolaşarak ebeveynlere ulaşacağız. Onlara uyuşturucuya başlayan bir gencin hangi belirtileri gösterdiğini anlatan broşürlerimizi vereceğiz. Annelerin bunun farkında olması lazım.

Bununla birlikte yine gönüllü kardeşlerimizden her birine risk bölgelerindeki okullarda eğitim alan en az on beş genci yönlendireceğiz, onlara gönüllü olarak bu gençlerle ilgilenecek, görüşecek ve adeta yaşam koçluğu yapacaklar. Çünkü madde bağımlılığının önemli sebeplerinden biri de ilgisizlik ve bu ilgisizliğin yol açacağı ruhsal boşluktur” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ülkü’de hedef hattrick
Sonraki Haber Foçalı çocuklar gökkuşağına renk kattı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?