ANA SAYFA > SPOR > Kırkpınar: Bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz

Kırkpınar: Bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kırkpınar: Bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz

Karşıyaka Spor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Osman Kırkpınar, kulüp binasında yapılan basın toplantısında futbol takımının geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Konuşmasına basında çıkan “Karşıyaka Gökhan Karadeniz’i elinden kaçırdı” haberlerine tepki göstererek başlayan Kırkpınar “Biz Gökhan’ı elimizden kaçırmadık. Evet bu oyuncuyu istedik. Oyuncunun kendisiyle de hem ben hem Cüneyt hocamız telefon aracılığıyla görüştük. Trabzonspor’la da görüşerek oyuncuyu istediğimizi ilettik. Bizden oyuncu için bir para talep ettiler. Biz bu parayı da ödemeyi kabul ettik. Süleyman Hurma bize oyuncu sizindir buyrun anlaşın dedi. Oyuncunun menajerini aradık, dün akşam saat altıda kulüp binasında bir araya geldik. Pazarlık yaptık, tüm şartlarda anlaştık. Hatta menajer bize Gökhan’ı buraya getirerek imza attırtacağının sözünü verdi. Meğer oyuncu bu sırada kendisi gidip Göztepe’yle anlaşmış. Süleyman Hurma’yı arayıp ben Göztepe’yle anlaştım oraya gitmek istiyorum demiş. Menajer de bunu biliyor. Göztepe’yle anlaştıysanız neden kulüp binasına pazarlığa geldiniz? Nezaketen gittik demiş. Böyle nezaket olmaz. Nezaketense arandığınızda “İlginiz için teşekkür ederiz biz Göztepe’yle anlaştık” dersin. Ben bu hareketin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Böyle olması da iyi oldu. Bu karakterde insanlar bizi anlaştıktan sonra da satabilirdi. En azından kulübümüze girmeden görmüş olduk. Kendisine yeni kulübünde başarılar dileriz” diyerek bu konudaki tartışmalara son noktayı koydu.

Futbol takımının yeni sezonda maçlarını Atatürk Stadı’nda oynayacağını söyleyen Kırkpınar “Dün taraftar temsilcilerimizle de konuştuk. Atatürk stadı bizim bahçemiz sayılır. Metroya binip önünde iniyorsun. Taraftarlar bize maçlar Atatürk stadında oynanırsa bizi sonuna kadar destekleyeceklerinin sözünü verdiler” diyerek bu kararın taraftarla birlikte alındığına vurgu yaptı.

BAŞKAN’DAN TARAFTA UCUZ KOMBİNE MÜJDESİ

Kırkpınar’ın ardından söz alan Başkan Ali Erten “Biz basketboldaki tecrübelerimizden taraftarın önemini gördük. Taraftarın baskısıyla neler yapabileceğimiz herkese gösterdik. Bu sezon futbolda da bilet ve kombine fiyatlarını uygun turarak bu baskıyı futbol sahalarına taşımak istiyoruz. Şu anda Pasolig’le ilgili bazı sıkıntılarımız var. Dört bin civarı Pasolig sahibi taraftarımız var. Bu sayıyı bir an önce arttırmak için çalışmalar yapacağız” diyerek taraftarlara ucuz kombine müjdesi verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atatürk Stadı'nde ilk 4 hafta maç oynanmayacak
Sonraki Haber En çok atık pili topladı, ödülü kaptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?