ANA SAYFA > SPOR > Kırkpınar: Artık zamanımız kalmadı

Kırkpınar: Artık zamanımız kalmadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kırkpınar: Artık zamanımız kalmadı

Karşıyaka ilk 4 haftayı 5 puanla, zirvenin 5 puan gerisinde tamamlarken, Futbol Şube Sorumlusu Osman Kırkpınar, artık zamanlarının kalmadığını söyledi.

Sezon öncesi 21 takviye yaparak yeni bir takım kurduklarını ancak uyum devresinin bitmiş olması gerektiğini dile getiren Kırkpınar, "Futbolcularımız uzun süredir birlikte çalışıyor. Son transferler de takıma uyum sağladı. Bundan sonra daha agresif mücadele eden, lige ağırlığını koyan bir ekip olmalıyız. Biz bu kadronun hedefe ulaşacağına inanıyoruz" dedi.

Boluspor deplasman beraberliği için 2'şer bin TL prim dağıtması gereken yönetim, futbolcularla görüşerek, "Cuma günü 1461 Trabzon'u yenin, o maçın primiyle birlikte pazartesi sabahı 6'şar bin TL'yi cebinize koyun" mesajı verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İGC: Basına yönelik saldırılar ağır bir baskıdır
Sonraki Haber KSK'li yelkencilerden 2 birincilik 3 üçüncülük

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?