ANA SAYFA > İZMİR > Kılıçdaroğlu, SODEM toplantısı için İzmir'e geliyor

Kılıçdaroğlu, SODEM toplantısı için İzmir'e geliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kılıçdaroğlu, SODEM toplantısı için İzmir'e geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği’nin (SODEM) Seferihisar’da gerçekleştireceği “Sosyal Demokrat Belediyeler Buluşması ve Yerel Yönetim Ödülleri” programına katılmak için İzmir’e geliyor.

SODEM, üyesi olan 122 belediyeyle birlikte 12-13 Mart 2016 tarihlerinde Seferihisar’da buluşuyor. Sığacık Euphoria Aegean Resort& Spa Hotel’de gerçekleşecek buluşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da iki gün boyunca yer alacak, belediye başkanlarıyla toplantılar gerçekleşecek ve belediyeler arası açılan proje yarışmasında dereceye giren belediyelere ödüllerini verecek.

Programla ilgili açıklamalar yapan Seferihisar Belediye Başkanı ve SODEM Yönetim Kurulu Başkanı Tunç Soyer şunları söyledi: “SODEM olarak 122 belediye ve 15 milyon nüfusa ulaşmış durumdayız. Türkiye’ye sosyal demokrat belediyeciliğin ne kadar başarılı olduğunu ortak bir dille anlatmaya çalışıyoruz. CHP’yi iktidara taşıyacak çalışmalarda, yerelden yola çıkılması gerektiğini biliyoruz ve belediyeciliğin bu noktada ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Çalışmalarımızı düzenli olarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’yla paylaşıyoruz. Genel Başkanımız bizi çok destekliyor ve çalışmalarımıza inanıyor. Seferihisar’da gerçekleştireceğimiz toplantımız için Genel Başkanımızı SODEM Yönetim Kurulu olarak davet ettik. Genel Başkanımız da davetimizi kabul etti. Sayın Kılıçdaroğlu, 11 Mart akşamı Ege Genç İş Adamları Derneği’nin yemeğinin ardından, iki gün boyunca Seferihisar’da olacak. Birbirinden önemli toplantılar gerçekleştireceğiz. Genel Başkanımız belediye başkanlarıyla buluşacak. SODEM olarak belediyeler arası açtığımız proje yarışmasında ödülleri verecek. Çok verimli geçeceğine inandığım iki gün bizleri bekliyor.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Ticaret Borsası 75 milyar dolarlık gıda ithalatından pay almak için Japonya’da
Sonraki Haber Bilgi ve ilgi lazım…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?