ANA SAYFA > İZMİR > Kılıçdaroğlu, İzmir 2.bölgeden ön seçime girecek

Kılıçdaroğlu, İzmir 2.bölgeden ön seçime girecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kılıçdaroğlu, İzmir  2.bölgeden ön seçime girecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin milletvekili aday adaylığı için yapacağı ön seçimlere İzmir'den 57. sıra adayı olarak girecek.

Hürriyet.com.tr'ye konuşan CHP İzmir İl başkanı Bedri Serter konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Şu an Ankara'dayım, Genel başkanım beni çağırdı. Kendisiyle bizzat yüz yüze görüştük. Birebir görüşmemizde İzmir'den ikinci bölge 57'nci sıradan ön seçime gireceğini söyledi.

Bu gün çok mutluyuz, partililerimize ve İzmirlilere sizin aracılığınızla bu müjdeyi vermek istiyorum. Sayın genel başkanımızın motivasyonu ile 7 Haziran seçimlerinde İzmir'i uçuracağımıza inanıyorum. Dokuzda dokuz ya da onda on yaparız diye düşünüyorum. Çiçeği burnunda bir il başkanı olarak genel başkanımızı omuzumuzda taşımaktan gurur ve onur duyuyorum" diye konuştu.

KOCAOĞLU TEKLİF ETTİ

Öte yandan 21 Şubat'ta İzmir ziyareti sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "İzmir'den aday olmanızı istiyoruz. Cumhuriyetin kalesinden aday olmanızı istiyoruz" demiş Kılıçdaroğlu da, bu çağrıya "İzmir'den aday olmak bizim için şereftir ve onurdur. Elbette bunu yetkili organlarımızla görüşeceğiz" yanıtı vermişti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor futbolcuları Şehitleri andı...
Sonraki Haber Sarıca: ''Evimizde kazanıp yarı finali görebiliriz"

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?