ANA SAYFA > SPOR > KES, Yeşil Gönen’i kararttı...

KES, Yeşil Gönen’i kararttı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KES, Yeşil Gönen’i kararttı...

Karşıyaka Engelliler Spor Kulübü (KES) Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, güçlü rakibi Yeşil Gönen Engellispor’u 51-45 yenerek büyük bir engeli aştı.

Türkiye Tekerlekli Sandalye Bölgesel Lig A Grubunda mücadele eden Karşıyaka Engelliler, Halkapınar Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğini 17-14 önde geçti. Devreyi de 27-24 önde tamamlayıp soyunma odasına gitti. İkinci yarıya etkili başlayan ve farkı bu çeyrekte arttıran Karşıyaka ekibi çeyrek sonunda skoru 44-38 lehine getirdi. Son çeyrekte oyunu rolantiyeye alan Karşıyaka, Gönen’i 51-45 yenmeyi başardı.
Karşıyaka ekibi maçı, Metin, Duygu, Ramazan, Uğur 11, Şefik 19, Koray 4, Halil, Erdal, Ege, Veysel 7, Mehmet Akın 8, Mehmet 4 kadrosuyla tamamladı.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da ayrılık...
Sonraki Haber Mahmuti'den de Pınar Karşıyaka'ya ret...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?