ANA SAYFA > SPOR > KES, galibiyete hasret kaldı

KES, galibiyete hasret kaldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KES, galibiyete hasret kaldı

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 2.Ligde mücadele eden Karşıyaka Engelliler Spor (KES), 2. Etap maçlarında galibiyete hasret kaldı.

İlk etap 2 galibiyetle kapatan KES, bu etapta henüz kazanamadı. Dün Düziçi Engellilerspor’a 65-60 yenilen ekip bu gün de Malatya Büyükşehir Belediyespor karşısında salondan boynu bükük ayrıldıu: 59-56.
Ligin 8.Haftasında Hatay Büyükşehir Belediyespor’u 99-64 mağlup eden Karabük Demir Kartal, ligin bitimine 1 hafta kala 8.galibiyetini aldı ve şampiyon olarak 1.Lige yükselmeyi garantiledi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi bu yenilgiyle ligi üçüncü sırada bitirmek durumunda kaldı.  Hatay BŞB ‘ni daha önceki maçta yenen Muş Bedensel Engelliler ligin ikincisi  olarak,  Gelecek sezon birinci ligde oynayacak.
Günün diğer sonuçları şöyle:
Hakkari Sümbül-GümüşHacıköy Hayat ; 49-63
Amed Sportif- Van Bedensel Engeller; 39-30
Malatya Büyükşehir Belediye-Karşıyaka Engelliler Spor Kulübü ; 59-56
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP’li Sertel: Zarar ediyor denilip, özelleştirilecek mi?
Sonraki Haber AIESEC İzmir ve KARGEM’den kültürlerarası proje!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?