ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Kent’te Sanat Söyleşileri’nde müzisyenler gecesi

Kent’te Sanat Söyleşileri’nde müzisyenler gecesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kent’te Sanat Söyleşileri’nde müzisyenler gecesi

Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen; her hafta sanatın çeşitli kollarında ustalaşmış isimlerin halk ile buluştuğu Kent’te Sanat Söyleşileri’nde bu hafta konuklar; müzisyen Nejat Yavaşoğulları, müzisyen Soner Olgun ve yönetmen Semih Çelenk olacak.

Bulutsuzluk Özlemi’nin solisti, “Sözlerimi Geri Alamam” şarkısıyla gönüllere taht kuran Nejat Yavaşoğulları, canlı performansı ve sahne hakimiyeti ile Türkiye’nin en başarılı sanatçılarından biri olarak anılan Soner Olgun ile yönetmen Semih Çelenk 19 Ağustos Perşembe günü saat 20.00’de Bostanlı Güzel Sanatlar Parkı’nda Karşıyakalılar ile buluşacak. Söyleşide; yaşamdan sanata, müzikten hayata, dünden bugüne birçok konu konuşulacak.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yaşar Aksoy Kitaplığı açıldı
Sonraki Haber Bu memleket daha önce de göç gördü, ama böyle değildi!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?