ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Kent Koop Gıda Market’in 4.adresi Girne...

Kent Koop Gıda Market’in 4.adresi Girne...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kent Koop Gıda Market’in 4.adresi Girne...

Hem üretici kooperatiflerini desteklemek hem de halka ucuz ve kaliteli gıda sunmak için ‘Kent Koop Gıda Market’ konseptini yaratan Karşıyaka Belediyesi; Mavişehir, Bostanlı ve Atakent’in ardından Girne Kültürpark içinde de bir şube açmaya hazırlanıyor. Başkan Akpınar "Üreticiden aldığımız sağlıklı ve kaliteli ürünleri, hesaplı fiyatlarla halka ulaştırıyoruz" dedi.

Karşıyaka Belediyesi, geçtiğimiz yıl Mavişehir, Bostanlı ve Atakent’te açtığı ‘Kent Koop Gıda Market’ zincirine bir halka da Girne Kültürpark içinde eklemek için sona yaklaştı. Belediye şirketi Kent A.Ş. tarafından işletilecek olan market, Mayıs ayında hizmete açılacak. Toplam 600 metrekarelik alana sahip olan tesiste 30’a yakın üretici kooperatifinden alınan kaliteli ve sağlıklı gıdalar tüketiciyle buluşacak.
 
Et, balık ve şarküteri ürünleri, yaş sebze-meyve, kahvaltılıklar, organik gıdalar ve yağ çeşitleri gibi onlarca farklı kalemde yiyecek ve içecek ile temizlik ürünleri çok uygun fiyatlarla satışa sunulacak. Kent A.Ş’nin üretim tesislerinden çıkan köfte, sucuk, kavurma, mezeler, tatlılar, pastalar ve ekmekler de marketin iddialı ürünleri arasında yer alacak. Hesaplı fiyat politikasıyla fark yaratacak olan market; sağlıklı ve güvenli gıdalara uygun fiyatlarla erişmeyi mümkün hale getirecek.
 
Tesisin yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini daha Karşıyaka’da hayata geçirdik. Hem üreticiyi desteklememize olanak tanıyan hem de vatandaşlarımıza daha kaliteli ürünleri daha uygun fiyata alma imkanı yaratan Kent Koop Gıda Market konseptinin 4’üncü şubesini de hizmete açacağız. Üreticiyi destekleyeceğiz ve tüketicilerin aile ekonomisine katkı sağlayacağız” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da futbolcular ihtarname göndermeye başladı...
Sonraki Haber ''Dünya Çingene Şarkıları'' Adnan Saygun’da yankılanacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?