ANA SAYFA > GÜNDEM > Kent Koop Gıda Market beğenildi...

Kent Koop Gıda Market beğenildi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kent Koop Gıda Market beğenildi...

Hem üretici kooperatiflerini desteklemek hem de vatandaşlara ucuz ve kaliteli gıda sunmak için "Kent & Koop Gıda Market" konseptini yaratan Karşıyaka Belediyesi'nin geçtiğimiz hafta 2.sini açtığı Bostanlı'daki marketi ilgi görüyor...

Bostanlı Uğur Mumcu Parkında eski kafetarya olan 250 metrekarelik tesiste; çeşitli üretici kooperatifinden alınan sebze, meyve, balık, et, peynir, organik gıdalar ile unlu mamuller, tatlılar, konserveler ve yağ çeşitleri gibi, pek çok farklı kalemde yiyecek ve içecek tüketiciyle buluşmaya devam ediyor. Park içinde bulunan çay evi de misafirlerini ağırlamaya devam edecek.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini daha Karşıyaka’da hayata geçirdik. Hem üreticiyi desteklememize olanak tanıyan hem de vatandaşlarımıza daha kaliteli ürünleri daha uygun fiyata alma imkanı yaratan tesisimizin ikinci şubesini hizmete açtık. Üreticiyi destekleyeceğiz ve tüketicilerin cüzdanına katkı sağlayacağız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayramda ulaşım yüzde elli indirimli
Sonraki Haber KSK Yönetim Kurulu'ndan ''stat'' açıklaması

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?