ANA SAYFA > GÜNDEM > Kent Konseyi Engelliler Meclisi'nden örnek çalışma

Kent Konseyi Engelliler Meclisi'nden örnek çalışma

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kent Konseyi Engelliler Meclisi'nden örnek çalışma

Karşıyaka Kent Konseyi Engelliler Meclisi Ahmet Taner Kışlalı Parkında "Biz Bunu Yaparız Ekibi" ile birlikte engellilerin toprakla kaynaşması adına çiçek dikme etkinliği gerçekleştirdi.

Karşıyaka'daki engellileri topluma kazandırmak ve sorunlarına dikkat çekmek adına çok önemli çalışmalar gerçekleştiren Karşıyaka Kent Konseyi Engelliler Meclisi, tüm Türkiye'ye örnek olacak bir çalışmaya daha imza attı. Karşıyaka'da yaşayan engelliler ve aileleriyle birlikte çiçek ekimi gerçekleştiren Kent Konseyi üyeleri, hem kenti güzelleştirecek bir adım atmış oldu, hem de engellileri böyle bir faaliyete dahil ederek onlara doğa sevgisi aşıladı.

Ekip çalışması ile bir şeyleri gerçekleştirmenin coşkusunu yaşayan engelliler, diktikleri çiçekler açtıktan sonra birlikte aynı alanda piknik yapmayı planlıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber CHP İzmir'de ilçe sorumluları belirlendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?