ANA SAYFA > GÜNDEM > Kent AŞ'den Çiftçioğlu'na cevap

Kent AŞ'den Çiftçioğlu'na cevap

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kent AŞ'den Çiftçioğlu'na cevap

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu’nun iddiaları üzerine, Karşıyaka Belediyesi Şirketi Kent AŞ Yönetim Kurulu tarafından açıklama yapıldı: Açıklama şöyle: 

"11.04 2019 tarihi itibari ile bu tarihten önce 7 kişilik Yönetim Kurulu olan şirketimiz, beş kişilik Yönetim Kurulu ile yönetilmeye başlanmıştır. Yeni Yönetim Kurulu ile kararı ile Genel Müdürlük ve Genel Müdür Yardımcılığı makamları kaldırılmıştır. Şirket Yönetim Kurulu tarafından yönetilmektedir. Bilindiği üzere şirketimiz Belediye iştiraki olan bir şirkettir. Belediye Başkanları da bu tip şirketlerde Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmaktadırlar. Hemen hemen tüm belediye iştiraki şirketlerde bu durum böyledir. Kent A.Ş. olarak Yönetim Kurulu Başkanımız Cemil Tugay’dır. Belediye başkanımız bu görevi dolayısı ile herhangi bir huzur hakkı almadığı gibi başkaca bir ödeme de almamaktadır. 
Kent A.Ş. olarak şirketimizin vizyonunun genişlemesi, kar edecek yeni yatırımlar yapılması, mevcut işletmelerin yenilenerek ve yeni projelerle güçlenmesini, daha fazla gelir elde eden işletmeler haline getirilmesi için, her şirkette olması gerektiği gibi işinin ehli danışman ve elemanlarla çalışması doğaldır. Bu bağlamda şirketimiz İnşaat Yüksek Mühendisi İTÜ mezunu Hakan Memiş, Hacettepe Üniversitesi mezunu, Gastronomi alanında ciddi tecrübeleri olan Hakan Barçın ile çalışmaya başlamıştır. Bu kişiler tecrübelerini şirketimize aktarırken özveri ile çalışmaktadır. 
Ayrıca, Celal Bayar Üniversitesi Maliye Bölümü mezunu, Okan Üniversitesi Muhasebe Denetim Bölümü yüksek lisans mezunu Cenk Erdöl şirketimizde Mali İşler Bölümünde, eğitimine ve kariyerine uygun olarak mali işler yönetici yardımcısı olarak çalışmaktadır." 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay: Kent AŞ'den ücret almıyorum...
Sonraki Haber Meclis üyesi Murat Aydın'dan açıklama

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?