ANA SAYFA > GÜNDEM > Kent AŞ'de sözleşme imzalandı

Kent AŞ'de sözleşme imzalandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kent AŞ'de sözleşme imzalandı

Karşıyaka Belediyesi şirketi Kent AŞ ile Genel İş Sendikası 8 Nolu Şübe yönetimi arasında bir süredir devam eden görüşmeler imzayla noktalandı.

Bugün, Kent A.Ş. çalışanlarının yetkili sendikası Genel-İş 8. Nolu şube Yönetimi ile bir araya gelen Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, önümüzdeki iki senelik süreci kapsayan toplu iş sözleşmesini imzaladı. Buna göre, 700 personelin maaşına yüzde 20 oranında zam yapıldı. Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın ev sahipliğindeki imza törenine; DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, DİSK Genel İş Sendikası 8 No’lu Şube Başkanı Deniz Şahin Gümüştekin, Kent A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Önder Koç ve sendika temsilcileri katıldı. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Türk Mümarese-i Bedeniyye Terakki Kulübü
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'e kaybetti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?