ANA SAYFA > GÜNDEM > Kent A.Ş.’de “AR-GE” çalışmaları devam ediyor

Kent A.Ş.’de “AR-GE” çalışmaları devam ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kent A.Ş.’de “AR-GE” çalışmaları devam ediyor

Karşıyaka Belediyesi iştiraki Kent A.Ş., gıda mühendisleri ve ustaları ile birlikte “Kent Merkez Mutfak’ta” AR-GE çalışmalarına devam ediyor.

Kent Merkez Mutfak’ta iki haftada bir yapılan buluşmalarda; meze, ara sıcaklar ve et ürünlerinin tadımı yapılarak, ürünlerin geliştirilmesi için çalışmalar yapılıyor. Yeni tatlar arayışında da olan Kent A.Ş. Mutfak ekibi yaptığı araştırmaların sonunda ortaya çıkan yeni ürünlerin misafirlere sunulmasını hedefliyor. Kent A.Ş. Restoranları’nda çalışan ustaların da katıldığı AR-GE çalışmaları yapılmaya devam edecek.

Karşıyaka Belediyesi Kent A.Ş. Tesisler Yöneticisi Akif Özcan "Mutfaklarımızda üretilen bütün mezelerin tadımını rutin olarak yapıyoruz. AR-GE çalışmalarımızda; mevsimsel ürünlerin de dahil olduğu yeni reçetelerin üzerinde çalışıyoruz. Karşıyaka'mıza en iyi lezzeti sunmak için tadımlarımıza çok önem veriyoruz. Çalışmalarımızı çok ileriye götürdük. Mutfağa giren ürünün, masaya gelinceye kadar geçirdiği tüm süreci en ince ayrıntısına kadar masaya yatırdık. “Kentin lezzetlerini” daha bilinir kılmak için bu çalışmalarımızı daha sık gerçekleştireceğiz." dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer ilçe belediye başkanlarıyla toplantılarına devam etti
Sonraki Haber Karşıyaka'dan 8 yıl sonra iyi başlangıç

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?