ANA SAYFA > SPOR > Kenny Gabriel: ''Taraftarımız inanılmaz. Onlara ihtiyacımız var''

Kenny Gabriel: ''Taraftarımız inanılmaz. Onlara ihtiyacımız var''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kenny Gabriel: ''Taraftarımız inanılmaz. Onlara ihtiyacımız var''

Pınar Karşıyaka’nın başarılı oyuncularından Kenny Gabriel, Eurocup’ın resmi sitesine takımın Avrupa serüveni ve bugün oynanacak Galatasaray Odeabank maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Eurocup sitesi editörleri Kenny Gabriel’den övgüyle bahsederek “Kenny  Gabriel, Galatasaray Odebank maçında 13 sayı, 5 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ve blokla oynayarak takımının kazanması için elinden gelenin de fazlasını yaptı. Gabriel bu sezon Eurocup’taki 7 karşılaşmada 11.1 sayı, 3.7 ribaund ve 1.1 top çalma ortalamasıyla mücadele ediyor. Karşıyaka’nın geçen sezon Türkiye Ligi Şampiyonluğu kazanmasına ve Eurocup çeyrek finallerine yükselmesine, bu sezon da Euroleague’de mücadele etmesine büyük katkı sağladı” ifadelerine yer verdiler.

Oyuna her şeyimizi vereceğiz

Galatasaray Odebank’la oynayacakları rövanş mücadelesi hakkında değerlendirmelerde bulunan Kenny Gabriel ise, “Üzerimizde çok büyük bir baskı varmış gibi oynamamalıyız. Sakin olmalı, her çeyreği, hatta her pozisyonu ayrı ayrı düşünmeliyiz. Biz oyuna her şeyimizi vereceğiz. Sonrasında ne olacaksa olacak” dedi.

Röportajında Karşıyaka taraftarına da değinen Gabriel, “Taraftarlar inanılmaz. Bizi her maçta destekliyorlar ve böyle bir atmosfere sahip olmak gerçekten muhteşem. İzmir’de olmayı seviyorum. Mükemmel bir şehir ve insanları da çok iyi. Bazen hiç taraftarın olmayacağını düşündüğümüz deplasmanlara gidiyoruz ama taraftarımız orada oluyor. Bu harika bir şey. Basketbolu çok seviyorlar. Atışları kaçırsan, kötü bir gün geçirsen bile sana sonuna kadar destek oluyorlar. Bize çok yardımcı olduklarını düşünüyorum. En zor günde bile yüzümüzü güldürmeyi başarıyorlar. Onlara çok ihtiyacımız var” diyerek yeşil kırmızılı taraftarlara övgüler yağdırdı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'ya Basketbol Oskarları yağdı...
Sonraki Haber Sisteme, sitemim var!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?