ANA SAYFA > GÜNDEM > Kemerli Kocaoğlu ve Akpınar'a seslendi: "Yalıdaki stadın önünü açın"

Kemerli Kocaoğlu ve Akpınar'a seslendi: "Yalıdaki stadın önünü açın"

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kemerli Kocaoğlu ve Akpınar'a seslendi:

Ak Parti'den son seçimlerde Karşıyaka Belediye Başkan adayı olan Harita Mühendisi Tanfer Kemerli, Karşıyaka Stadı konusunda "Stat kesinlikle Yalı'ya yapılacak" dedi.

Tanfer Kemerli, kendi facebook adresinden şu açıklamayı yaptı:
"Sayın Aziz Kocaoğlu ve Hüseyin Mutlu Akpınar; taraftar, TOKİ tarafından ihalesi yapılan ve imar problemi olmayan Yalı'daki stadını istiyor. 2014 Yerel Seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Binali Yıldırım Karşıyaka'ya stat sözü vermiş ve bunu seçimlerden önce ihalesini yaptırarak samimiyetini ve Karşıyaka'ya göstermiş olduğu desteği ıspatlamıştır. Siz yerel yöneticiler olarak böyle bir yatırımı engellemek yerine önünü açmakla görevlisiniz. Eğer ki engellemeye devam edecekseniz Karşıyaka tarihi sizi yargılayacaktır bunu unutmayın. Şimdi Karşıyaka'ya samimiyetinizi ve desteğinizi gösterme zamanıdır. Sizin isteyip istememeniz önemli değil, önemli olan biz Karşıyakalıların istediğidir. Stat söz verdiğimiz gibi Karşıyaka'mıza yapılacak ve yeri Yalı olacaktır...İlgililere duyurulur.''

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İKSEV'de müzikli atölye başladı
Sonraki Haber Karşıyaka’da kışa özel kurs bayramı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?