ANA SAYFA > GÜNDEM > Kemerhisar Belediye Başkanı Kirazcı: Karşıyakalılar'a teşekkür ediyorum

Kemerhisar Belediye Başkanı Kirazcı: Karşıyakalılar'a teşekkür ediyorum

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kemerhisar Belediye Başkanı Kirazcı: Karşıyakalılar'a teşekkür ediyorum

Kemerhisar Belediyesi ile Karşıyaka Belediyesi arasındaki kardeş belediyecilik protokolü devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Kemerhisar'a Karşıyaka Belediyesi'nden 1 kamyon dolusu araç ve gereç geldi.

Kemerhisar'a geçtiğimiz yıl Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın talimatları doğrultusunda bir park kazandırılmasından sonra, Başkan Beytullah Kirazcı, parkın adını eski Ereğli Belediye Başkanı ve aynı zamanda Karşıyaka Belediye Başkanı'nın babası olan rahmetli Kenan Akpınar'ın ismini koymasından sonra pekişen dostluk artarak devam ediyor.

Karşıyaka Belediyesi tarafından T.C. Kemerhisar Belediyesi tarafından kullanılmak üzere 260 metre panel çit, 2 takım spor aleti, 30 adet park aydınlatma direği, 100 kg çim tohumu, 12 adet bank, 10 adet çöp kovası, 5 adet 700 litrelik çöp konteynırı, 2 adet çim biçme makinası, 25 adet sabin ardıç, 50 adet ateş dikeni, 30 adet catoneoster, 3 adet mavi servi gönderildi.

Konu ile ilgili olarak Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı yaptığı açıklamada; "Hiç kuşkusuz kardeşliğini bizden esirgemeyen Karşıyaka Belediyesi'ne, bizlere destek olan Karşıyakalılara ve değerli belediye başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar'a teşekkür ediyorum. Bilinmesini isterim ki, Tyana'ya kim yardım etmiş, emek harcamışsa bu tarihin hiçbir evresinde unutulmaz! Bizlerde bize dostluğunu esirgemeyen, taleplerimizi karşılayan Sayın Akpınar'ı da asla unutmayacağız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka-Göztepe Derbisi 11.haftada
Sonraki Haber Gürültünün engellenmesi talebine valilikten ret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?