ANA SAYFA > EĞİTİM > Kemeraltı’nın zenginliklerini Orienteering ile keşfettiler

Kemeraltı’nın zenginliklerini Orienteering ile keşfettiler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kemeraltı’nın zenginliklerini Orienteering ile keşfettiler

İzmir Kültür ve Turizm Müdürlüğü Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde İzmir Üniversitesi tarafından uluslararası öğrencilerin katılımı ile Kemeraltı’nda gerçekleştirilen Orienting, kültür, eğlence ve turizmi bir araya getirdi.

15-22 Nisan tarihleri arasında İzmir Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen Turizm Haftası etkinlikleri, İzmir Üniversitesi öğrencilerinin Kemeraltı’nda yaptıkları Orienteering mücadelesi ile renklendi. Aralarında uluslararası öğrencilerin de bulunduğu 20 İzmir Üniversitesi öğrencisinin 4 kişilik 5 ekip halinde Kemeraltı’nda belirlenen 12 hedefe ulaşma mücadelesi eğlenceli bir maceraya dönüştü. Uluslararası öğrenciler için İzmir ve Kemeraltı’nın zenginliklerini keşif olanağı da sunan Orienteering, İzmir’in en önemli simgelerinden biri olan Saat Kulesi’nden başladı. Restore edilmesinin ardından İzmirlilerin en fazla tercih ettikleri alışveriş ve dinlenme mekanlarından biri olan Abacıoğlu hanında sona eren Orienteering’de kazanan yine İzmir oldu. Ferrin İlbay Yalnız/Sporunferrincesi Kişisel Gelişim ve Danışmanlık ile Suray Duran/Yakamoz Spor Kulübü üyelerinin Orienteering öncesi öğrencilere rehberlik ettiği etkinliğe İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkilileri, İzmir Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Koray Akman ve Kültür ve Turizm İl Müdürü Aldülaziz Ediz de katıldı. Ediz büyük macera öncesi öğrencilere moral verdi.

Hediyeler Kemeraltı esnafından

Tarihi ve kültürel güzelliklerinin yanı sıra İzmirliler kadar turistlerin de vazgeçemedikleri, kapalı alışveriş merkezlerinin en güzel alternatifi olan Kemeraltı’nın tüm zenginliğini gözler önüne seren Orienteering’e katılan her öğrenciye hediyeleri de Kemeraltı esnafından geldi. İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı İlknur Bodur’un takdim ettiği kupa ve madalyalara ek olarak hediyeler arasında kıyafetten eşsiz lezzetlere kadar pek çok şey vardı.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Engelli sporcu, Karşıyaka'ya madalya getirdi
Sonraki Haber Salıncak keyfini birlikte yaşıyorlar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?