ANA SAYFA > İZMİR > Kemalpaşa'nın kalbi Nazarköy'de attı

Kemalpaşa'nın kalbi Nazarköy'de attı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kemalpaşa'nın kalbi Nazarköy'de attı

Kemalpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından ‘15 Temmuz Şehitleri Anısına Saygı’ temasıyla bu yıl 2.’si düzenlenen Doğa Yürüyüşü, yaklaşık 3 bin 500 vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

İzmir’in en güzel doğa parkurlarına sahip ilçelerinden biri olan Kemalpaşa’daki vatandaşlar, 15 Temmuz Şehitleri Anısına Saygı yürüyüşünde bir araya geldi. Kemalpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Nazarköy’de bu yıl 2.’si gerçekleştirilen yürüyüşe, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar, Belediye Başkan Yardımcıları Serdar Bulut, Bülent Aksakal, Ensar Dumlu, Belediye Kültür Koordinatörü Nihat Çamur ile AK Parti Kemalpaşa Kadın Kolları Başkanı Çile Özkul, AK Parti Kemalpaşa Gençlik Kolları Başkanı Yavuzhan Yeğin, Ahde Vefa Gençlik Kulübü Üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren Adnan Menderes Demokrasi Parkı’nda toplanmaya başlayan vatandaşlar; ilk olarak belediyenin araçlarıyla yürüyüşün yapılacağı Nazarköy’e getirildi. Yaklaşık 3 bin 500 kişiyi bulan kalabalık, daha sonra kafile halinde Nazarköy kanyonuna doğru yürüyüşe geçerken; Başkan Uğurlu ve ekibi de vatandaşları yalnız bırakmadı.

Eşsiz doğa manzarası içinde yaklaşık 4 kilometre yürüyen kafile, daha sonra varış noktasına gelerek burada bir süre dinlenirken; Başkan Uğurlu, kafiledeki vatandaşlara kumanya ve çay ikram etti.

Kemalpaşa’nın her noktasından gelen vatandaşlarla bu programı gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Uğurlu, “Güzel bir pazar sabahında, Kemalpaşa’nın 48 mahallesinden gelen yaklaşık 3 bin üzerindeki vatandaşımızla, 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimiz adına bir yürüyüş gerçekleştirdik. Bugün, bu cennet vatanda rahat yürüyebiliyorsak bunu; 15 Temmuz’daki o hain darbe girişiminde şehit olan 246 vatandaşımıza borçluyuz. Biz de onların hatıralarına saygı göstermek adına binlerce vatandaşımızın katılımıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Vatanımız uğruna şehit olan kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet; ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz. Ruhları şad, mekânları cennet olsun” diye konuştu. Program sonunda öğrenci ve gençlerle bol bol fotoğraf çektiren Başkan Uğurlu, kanyondaki çöpleri de toplamayı ihmal etmedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova’da üç bölgeyi rahatlatacak yeni yol
Sonraki Haber İzmir Devlet Opera ve Balesi 10 Kasım’da ATA’yı anıyor…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?