ANA SAYFA > GÜNDEM > Kemalpaşa'da palet fabrikası yandı

Kemalpaşa'da palet fabrikası yandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kemalpaşa'da palet fabrikası yandı

Kemalpaşa Çambel Mahallesinde, ahşap palet fabrikasında çıkan yangında büyük çapta hasar meydana geldi. Kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları sürüyor.

Kemalpaşa ilçesindeki ağaç işleme ve palet üretim fabrikasında saat 18.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Fabrikadaki talaşların alev almasıyla kısa sürede yayılan yangına İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemalpaşa Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi. İş makineleriyle de müdahale edilen yangın gece yarısına doğru kontrol altına alınabildi. Fabrikanın arka tarafının ormanlık olması nedeniyle, yangının sıçrama ihtimaline karşı itfaye ekiplerinin tedbir aldığı görüldü. Soğutma çalışmalarına devam edilen yangında, fabrika tamamen kullanılmaz hale gelirken, yaralanan ve can kaybı olmadı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Şube Müdürü İsmail Özgültekin, yangının çıkış nedeninin henüz belirlenemediğini belirterek, "Akşam saatlerinde çıkan ve hızla büyüyen yangını çevreye sıçramadan kontrol altına aldık. Çok sayıda itfaiye ve iş makinesi ve 60 personel ile müdahale ettik" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İEF Bu yıl da çok renkli, çok eğlenceli
Sonraki Haber GSM Baz istasyonu bomba gibi patladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?