ANA SAYFA > GÜNDEM > Kemal Kılıçdaroğlu, konsere katılmadı...

Kemal Kılıçdaroğlu, konsere katılmadı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kemal Kılıçdaroğlu, konsere katılmadı...

İzmir'i ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İsrail'in Gazze saldırısında yüzlerce kişinin ölmesi sebebiyle Feridun Düzağaç konserine katılmadı.

Cumhurbaşkanlığı Seçimi öncesi İzmir'e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İsrail'in Gazze saldırısında yüzlerce kişinin ölmesi sebebiyle Feridun Düzağaç konserine katılmadı. Konser yerine Battal ailesini ziyaret eden Kılıçdaroğlu'na gözleme ve çay ikram edildi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir ziyaretinin ilk gününü ev gezmesi ile sonlandırdı. Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programının ardından Feridun Düzağaç konserinde vatandaşlara seslenmesi beklenen Kılıçdaroğlu, konser programını son anda iptal etti. İsrail'in Gazze saldırısında yüzlerce kişinin ölmesi sebebiyle Feridun Düzağaç konserine katılmayan Kılıçdaroğlu, Karşıyaka ilçesine bağlı İnönü Mahallesi'nde yaşayan Yusuf Battal ve ailesine ziyarette bulundu. Battal ailesi ile bir süre sohbet ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektiren Kılıçdaroğlu'na çay ve gözleme ikram edildi. Ev çıkışında mahallelilerle de selamlaşan Kılıçdaroğlu, "Gazze'de yaşanan acılar nedeniyle konsere katılmadım. Gerekçesi bu" dedi. Kılıçdaroğlu daha sonra konaklayacağı otele doğru harekete geçti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Kılıçdaroğlu'nun katıldığı 6 bin kişilik "Yeryüzü İftar Sofrası"
Sonraki Haber Yusuf Şimşek 3 takviye daha istedi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?