ANA SAYFA > EĞİTİM > Kayserililer HavaJet'e toplandı

Kayserililer HavaJet'e toplandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kayserililer HavaJet'e toplandı

Kayserililer Özel Havajet Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde bir araya geldi.

Kayseri İli Yardım Derneği Yönetim Kuruluna seçilen Özel Havajet Mesleki Teknik Anadolu Lisesi İcra Kurulu Başkanı Kayserili Mehmet Çelebi’nin daveti üzerine okulun yemekhanesinde bir araya gelen Kayserililer birlikte kahvaltı yaparak hasret giderdi.

Toplantıya Duayen Gazeteci Durmuş Odabaşı, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı İzmir Koordinatörü Dr. Fırat Yaldız, İzmir PTT Başmüdür yardımcısı Abdullah Sarıboğa, İzmir maarif müfettişleri teftiş kurulu başkan yardımcısı Mehmet Kocatürkmen, Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulnasır Şimşek, derneğin yönetim ve denetim kurulu üyeleri ve 160’a yakın Kayserili katıldı.

Kahvaltıdan sonra Okulun konferans salonuna geçen Kayserililere, Kayseri İli Yardım Derneği Başkanı Sinan Bezircilioğlu ve Mehmet Çelebi birer konuşma yaptılar.

Dernek Başkanı Bezircilioğlu, toplantının 21 Kasım’da oluşturdukları yeni yönetim kurulunun yaptığı ilk aktivite olduğunu belirterek şöyle konuştu.  “Bu aktiviteye ev sahipliği yapan yeni yönetim kurulu üyesi, Havajet İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi’ye teşekkür ederim. Bundan sonra sizler ile sık sık bir araya geleceğiz. Hemşerilik bağlarını güçlendireceğimiz, kayseri kültürünü yaşatacağımız, daha sık saflar oluşturacağımız aktivitelerde beraber olacağız. Derneğimiz, ait olduğumuz coğrafyaya ait kültürümüzü geldiğimiz bu büyük şehirde yaşatmak için, özellikle bizden sonraki nesillere aktarmamız için beraber olmamızı sağlayan çok önemli bir müessese. Birbirimize sarılarak, birbirimize daha çok sahip çıkarak bunu yaşatacağız.  Derneğimize sahip çıkmanızı, katkı sağlamanızı istiyoruz.”

Kayserili gençlere burs

Başkan Bezircilioğlu dernek olarak yaptıkları en hayırlı işin Kayseri’den İzmir’e gelen üniversiteli gençlere yardımcı olmak ve burs vermek olduğunu, bu yıl 15 gence burs verdiklerini, sayıyı her yıl katlayarak sürdüreceklerini sözlerine ekledi. Kayserililer derneğini kuranlara, emeği geçenlere de teşekkür ettikten sonra Kayserililer derneğine yeni seçilen yönetim ve denetim kurulu üyelerini sahneye çağırarak tanıttı.

Başkan Bezircilioğlu’nun konuşması sırasında salondakilerden yönetimde kadın üye sayısının çoğaltılması isteği üzerine, dernekte kadın kollarının kurulacağını söyledi.

Toplantıya ev sahipliği yapan Kayserililer Derneği yönetim kurulu üyesi ve Özel Havajet Mesleki Teknik Anadolu Lisesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi Kayserili hemşerilerini bir arada görmekten mutlu olduğunu belirterek okulun kuruluş amacını ve hedeflerini anlattı.

Toplantının sonunda toplantıya katılanlar Dernek Başkanı Bezircilioğlu ve Çelebi’ye teşekkür ettiler

Haber ve Fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Üniversitesi Fas'ta burslarını tanıttı
Sonraki Haber Sadık Narin anısına; ''Kalpaklı...''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?