ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Kaymakam Yücel, Türkiye Birincisi genç yazarı tebrik etti

Kaymakam Yücel, Türkiye Birincisi genç yazarı tebrik etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Yücel, Türkiye Birincisi genç yazarı tebrik etti

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin, Yücel, Türkiye genelinde düzenlenen Ulusal Ömer Seyfettin Hikâye Yarışmasında birinci olan Vali Erol Çakır Lisesi öğrencisi Mehmet Alper Arabacı’yı makamında kabul ederek tebrik etti.

Gönen Belediyesi tarafından, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ömer Seyfettin Kültür ve Sanat Haftası kapsamında Türkiye genelinde düzenlenen Ulusal Ömer Seyfettin Hikâye Yarışmasında Vali Erol Çakır Lisesi öğrencisi Mehmet Alper Arabacı‘ Beyaza Bağlı Olanlar’ hikâyesiyle Türkiye 1.si oldu.
1400 eserin katıldığı zorlu mücadelede Türkiye 1.si olan Mehmet Alper Arabacı’yı, Okul Müdürü Ersin Sağdıç, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Ezel Öztunç ile birlikte kabul eden Kaymakam Yücel,  başarılı öğrenciyi, okul müdürünü ve öğretmeni tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Hikâyeci ve akademisyenlerden oluşan değerlendirme kurulunun, yarışmaya katılan 1400 eseri ilk önce 300’e indirdikleri, daha sonra 58 ve 24 eserde fikir birliğine vardıkları, en sonunda da ilk 5 eseri belirledikleri belirtildi.
Ulusal Ömer Seyfettin Hikâye Yarışmasında 27 yıldır Öğrenciler ve Yetişkinler bölümü olarak ilk 5 derece belirleniyor, son 5 yıldır da belirlenen adaylar arasından Yılın Hikâye Kitabına ve yazarına ödül veriliyor. Dereceye giren eserler bir sonraki yıl kitaplaştırılarak,  kitaba öğrenci bölümünde ve Yetişkinler Bölümünde 1. Olan hikâyelerin adı veriliyor.

Haber ve Fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Basketbolda şampiyon yine değişmedi...
Sonraki Haber Muharrem Candaş Spor Salonu’nun açılış tarihi belli oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?