ANA SAYFA > EĞİTİM > Kaymakam Yücel, okullardaki şiddet olaylarına dikkat çekti

Kaymakam Yücel, okullardaki şiddet olaylarına dikkat çekti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Yücel, okullardaki şiddet olaylarına dikkat çekti

Okul müdürleri toplantısında son zamanlarda artan öğretmenlere şiddet konusu ele alındı.

Son zamanlarda öğretmenlere karşı gelişen şiddet olaylarındaki gelişmeler ve alınacak önlemleri görüşmek üzere Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu Karşıyaka’daki okul müdürleri ile bir araya geldi.
Ev sahipliği yapan Mavişehir 2 Doğa Koleji Ortaokul Müdürü Coşkun Fırat yaptığı konuşmada şunları söyledi. “Kaymakamımız ve İlçe milli eğitim müdürümüz, her zaman abimiz babamız gibi yaklaştı, her zaman yanımızda gördük. Bu güzel eğitim ailesinin içinde olmaktan gurur duyuyorum, buraya geldiğiniz için teşekkür ederim.”
Kaymakam Yücel ise yaptığı konuşmada son zamanlarda öğretmenlere karşı oluşan şiddet olaylarına dikkat çekerek, bunun önlenmesi için gerekli tüm tedbirlerin öncelikle ele alınmasını isteyerek şöyle konuştu. “ Biz geniş bir aileyiz. Kendi sorumluluk alanlarımızda sorumluluklarımızı yerine getirmemiz gerekiyor. Sizlerden, velilerimizden, öğrencilerimizden bakışlarınızı daha hassas hale getirmenizi özellikle rica ediyorum. Bazen küçük bir dikkat, arzu etmediğimiz o muhataplığı yerine göre önleyebilir kanaatindeyim. Okullar bizim okullarımız. Okullarımız çocuklarımıza hizmet ediyor. Ben müdürüm demekle olmuyor.   Herkes kendi maiyetinden sorumlu. Testi kırıldıktan sonra ne kıymeti var. Bütün yöneticilerden istirham ediyorum. Çevrenize, sorumluluk alanlarınıza daha dikkatli yaklaşın.”
Karşıyaka Doğa Koleji’ndeki toplantıya Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Doğa Koleji Bölge koordinatörü Kıvanç Barlas, Mavişehir 2 Doğa Koleji Ortaokul Müdürü Coşkun Fırat, Mavişehir 2 İlkokul Müdürü Melih Topaloğlu ve Karşıyaka’da bulunan okulların müdürleri katıldı.

Haber, fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ ( www.karsiyakahaber.com )

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Can Erdem ve kaleci Erhan serbest kalma hakkı kazandı
Sonraki Haber Emekli Albay'ın şüpheli ölümü...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?